Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Július 02. 11:07, szombat | Helyi sport
Forrás: Délmagyar.hu

A nászútján hívta csapattársa, nem tartanak már igényt rá Pápán

A nászútján hívta csapattársa, nem tartanak már igényt rá Pápán

Érdekes körülmények között búcsúztak el Balitól.

– Elég furcsa körülmények között tudtam meg, hogy már nem kellek Pápán: nászúton voltam, amikor az egyik csapattársam hívott fel a hírrel – mondta Bali. – Aztán én csörögtem rá a kapusedzőnkre, Laci bácsira, aki először még nem tudta megerősíteni a hírt, majd később már ő mondta el, hogy valós az információ. Aztán a klub menedzsere, Árki Gábor közölte velem hivatalosan is a tényt, amelynek eredményeként a 2013. december 31-éig érvényes szerződésemet felbontották.

A játékos egy komoly sérülésből tért vissza.

– Nem értem Véber György edzőt, hiszen a térdproblémám óta szinte elfelejtett. A klub nem igazán támogatott, magam kezdtem el az edzéseket, így azonban sokkal lassabban haladtam a felépülésben – jegyezte meg Bali. – Most éppen pakolászunk Pápán, a hazaköltözést intézzük és szervezzük, miközben kijelenhetem: a sérülés már a múlté.

A támadót hírbe hozták az NB2-es Szeged csapatával is.

– A hírt hallottam, de engem még nem kerestek a Szeged 2011-től. Németországi próbajátékra készülök, több harmadik ligás csapat vár, a hétvégén talán már ki is kell utaznom. De a szegedi hírek beletették a bogarat a fülembe. Ha tényleg komolyak a célok, komolyak a szándékok és hitelesek a vezetők, el tudnám magam képzelni újra szegedi mezben. Házas ember lévén már nemcsak magamra kell gondolnom. A feleségemnek könnyebb lenne a városban felépítenie karrierjét, nekem is perspektíva lehet a futballjövő szempontjából Szeged, szóval szívesen segítenék a későbbi feljutás kiharcolásában – tette hozzá végül Bali Péter.

Címkék: labdarúgás, lombard, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.