Városlista
2020. szeptember 25, péntek - Eufrozina

Hírek

2020. Szeptember 09. 20:17, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Facebook - Perutz FC

A hajrában kapott góllal maradt alul a Perutz Érden

A hajrában kapott góllal maradt alul a Perutz Érden

Az első félidőben kimondottan jól játszott a pápai csapat, amely végül a rendes játékidő utolsó előtti percében kapott góllal kapott ki Érden.

Érdi VSE – Perutz FC 2-1 (1-0) Gsz.: Koós, Kollega ill. Szabó

Érd, Ercsi úti Sporttelep, 200 néző, v.: Lovas (Molnár, Juhász). Érdi VSE: Kertész – Honti, Földesi, Varga, Koós, Kócsa, Kalmár (’63 Farkas), Csiszár, Popov (’75 Molnár), Kollega (’91 Kertész), Bozsoki, vezetőedző: Limperger Zsolt. Perutz FC: Szigeti – Nagy T., Koronczai, Bence, Böröczky – Molnár (’46 Szabó), Németh (’46 Hanzl), Iványi (’65 Szilágyi), Baldauf, Kalász - Irmes, vezetőedző: Lengyel Ferenc.

Kifejezetten gólra törően, kezdeményezőleg lépett fel a kezdő sípszót követően a pápai csapat, irányította a játékot, ám igazi gólhelyzetet nem tudott kialakítani - írja a klub facebook oldala. Az első félidő utolsó 10 percében fokozatosan átvette az irányítást az Érd, melynek a 42.percben meg is lett az eredménye: egy jobb oldali beadást Koós belsőzött a hálóba 1-0.

A második félidőben mindkét oldalon alakultak ki gólveszélyes szituációk, ám Szigeti és Kertész is állta a sarat, előbbi Kollega lövésénél védett, utóbbi a 79.percben Irmes szabadrúgásánál volt jó helyen. A 84.percben kiegyenlített a Pápa, Kalász remek ütemű kiugratását a csereként pályára lépő Szabó Zsolt eltolta a kapus mellett, majd az üres kapuba gurított 1-1. A slusszpoén a 89.percre maradt, ekkor Baldaufot választották el szabálytalanul a labdától a középpályán, ám a játékvezető továbbot intett, a leshatáron Kollega lépett ki, aki senkitől sem zavartatva higgadtan a bal sarokba helyezett 2-1.

Lengyel Ferenc: Talán a bajnokság során most produkáltuk a legjobb első félidőt, amit elterveztünk, az működött, véleményem szerint megleptük ellenfelünket. Sajnos a játékrész hajrájához közeledve hátrányba kerültünk, így felborult az, amit a szünet utánra terveztünk. Az Érdnél a folytatásban Kollega jól mozgatta a védelmünket, és ebből jöttek a hibák, ennek ellenére egyenlíteni tudtunk. Sajnálom, hogy 1-1-nél a játékvezető egy egyértelmű szabálytalanságot nem fújt le, emiatt pedig kikaptunk.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 24. 19:22, csütörtök | Helyi

Nem adta vissza a talált pénztárcát a férfi, a rendőrök kihallgatták

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

2020. Szeptember 24. 19:15, csütörtök | Helyi

Emlékkoszorú, emlékplakett, emlékprojekt

2020. Szeptember 24. 18:28, csütörtök | Helyi

Baleset-megelőzési előadás óvodásoknak

A pápai rendőrök a biztonságos közlekedésre tanították a kicsiket.

2020. Szeptember 24. 12:59, csütörtök | Helyi

Hangulatos pavilont adtak át a könyvtár udvarán

A Petőfi-pavilon névre keresztelt kiülő az olvasókat fogja szolgálni.