Városlista
2020. augusztus 14, péntek - Marcell

Hírek

2019. Augusztus 18. 19:46, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A bajnokesélyes Érd otthonában szerzett pontot a Perutz

A bajnokesélyes Érd otthonában szerzett pontot a Perutz

Pápa és az Érd csapata is két-két győztes mérkőzéssel a háta mögött várhatta a vasárnapi találkozót.

Hiába azonban a pontegyenlőség, egészen más célokért küzdenek a Pest megyeiek, ők ugyanis a bajnokság megnyerésére aspirálnak, míg Pápán a biztos bennmaradás a cél. Ennek ellenére Lengyel Ferenc tanítványai egyáltalán nem tűntek megilletődötteknek. Az első harminc perc kiegyenlített játékot hozott, aztán a 41. percben vezetést szerzett a Perutz, egy hazai hibát kihasználva Kalász talált be az érdi kapuba.

Nem sokáig örülhettek azonban a vendégek, négy perccel később Melczer egyenlítette ki az állást, büntetőből. A második játékrészben nagyobb sebességi fokozatra kapcsolt az Érd, több helyzetet is kialakított, azonban gólt nem sikerült lőniük, így maradt a döntetlen, melynek egyértelműen a vendégek örülhettek jobban.

Lengyel Ferenc: Egy jól sikerült heti felkészülés után egy masszív, erőszakos, taktikus játékot játszottunk, aminek nagyon örülök. Az a felállás, amit a felkészülés alatt gyakoroltunk élesben is jól működött, amivel megleptük az Érdet. Hanzl és Kalász gyönyörű összjátékából megszereztük a vezetést, sajnos egy jogos tizenegyessel a hajrában a hazaiak kiegyenlítettek. A második félidőben az Érd birtokolta többet a labdát, de hősies védekezéssel meg tudtuk őrizni az egy pontot. (Pápa-ma.hu)

Fotó: erdivse.hu

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 13. 20:36, csütörtök | Helyi

260 pápai van karanténban

79-cel nőtt az elrendelt karanténok száma tegnaphoz képest. Egy új fertőzöttet regisztráltak, ám az aktív koronavírusosok száma nem nőtt, mivel egy személyt gyógyultnak nyilvánítottak.

2020. Augusztus 13. 14:13, csütörtök | Helyi

A mezőlaki Adient két dolgozójának mintája lett pozitív

Egyikük sem a gyárban, hanem külső helyszínen kapta el a vírust. Jelenleg is tart az üzem két hetes nyári tervezett leállása, hétfőn indul újra a termelés.

2020. Augusztus 13. 12:34, csütörtök | Helyi

Körözték a pápai férfit

A járőrök Pápán, a Széchenyi úton igazoltattak egy 22 éves helyi lakost 2020. augusztus 12-én 21 óra 23 perckor.

2020. Augusztus 13. 12:28, csütörtök | Helyi

Idegenben győzött a Perutz!

3:1 arányban múlta felül a pápai csapat a Tatabánya együttesét.