Városlista
2019. november 20, szerda - Jolán

Hírek

2019. Augusztus 18. 19:46, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A bajnokesélyes Érd otthonában szerzett pontot a Perutz

A bajnokesélyes Érd otthonában szerzett pontot a Perutz

Pápa és az Érd csapata is két-két győztes mérkőzéssel a háta mögött várhatta a vasárnapi találkozót.

Hiába azonban a pontegyenlőség, egészen más célokért küzdenek a Pest megyeiek, ők ugyanis a bajnokság megnyerésére aspirálnak, míg Pápán a biztos bennmaradás a cél. Ennek ellenére Lengyel Ferenc tanítványai egyáltalán nem tűntek megilletődötteknek. Az első harminc perc kiegyenlített játékot hozott, aztán a 41. percben vezetést szerzett a Perutz, egy hazai hibát kihasználva Kalász talált be az érdi kapuba.

Nem sokáig örülhettek azonban a vendégek, négy perccel később Melczer egyenlítette ki az állást, büntetőből. A második játékrészben nagyobb sebességi fokozatra kapcsolt az Érd, több helyzetet is kialakított, azonban gólt nem sikerült lőniük, így maradt a döntetlen, melynek egyértelműen a vendégek örülhettek jobban.

Lengyel Ferenc: Egy jól sikerült heti felkészülés után egy masszív, erőszakos, taktikus játékot játszottunk, aminek nagyon örülök. Az a felállás, amit a felkészülés alatt gyakoroltunk élesben is jól működött, amivel megleptük az Érdet. Hanzl és Kalász gyönyörű összjátékából megszereztük a vezetést, sajnos egy jogos tizenegyessel a hajrában a hazaiak kiegyenlítettek. A második félidőben az Érd birtokolta többet a labdát, de hősies védekezéssel meg tudtuk őrizni az egy pontot. (Pápa-ma.hu)

Fotó: erdivse.hu

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 20. 17:40, szerda | Helyi

Elütöttek egy gyalogost a Gróf út és a Szabadság út kereszteződésénél

A baleset a körforgalomnál lévő gyalogátkelőhelyen történt.

2019. November 20. 13:28, szerda | Helyi

Velünk éltek, legendák lettek - Portrévázlatok pápaiakról

Molnár Lajos könyvében 33 olyan pápai személyiség jelenik meg, akik az utóbbi bő fél évszázad meghatározó alkotói voltak a városnak.

2019. November 18. 20:38, hétfő | Helyi

Ittasan vezetett, elfogták

A rendőrök egy 21 éves nyárádi sofőrt állítottak elő.

2019. November 18. 18:49, hétfő | Helyi

EMMI: Nincs terítéken kórházak bezárása és intézmények összevonása

A Népszava írt többek között arról, hogy az egészségügyi ellátórendszer átalakításának részeként a pápai kórházban csupán a szakrendelések és az egynapos sebészeti ellátás maradna.