Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Augusztus 18. 19:46, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A bajnokesélyes Érd otthonában szerzett pontot a Perutz

A bajnokesélyes Érd otthonában szerzett pontot a Perutz

Pápa és az Érd csapata is két-két győztes mérkőzéssel a háta mögött várhatta a vasárnapi találkozót.

Hiába azonban a pontegyenlőség, egészen más célokért küzdenek a Pest megyeiek, ők ugyanis a bajnokság megnyerésére aspirálnak, míg Pápán a biztos bennmaradás a cél. Ennek ellenére Lengyel Ferenc tanítványai egyáltalán nem tűntek megilletődötteknek. Az első harminc perc kiegyenlített játékot hozott, aztán a 41. percben vezetést szerzett a Perutz, egy hazai hibát kihasználva Kalász talált be az érdi kapuba.

Nem sokáig örülhettek azonban a vendégek, négy perccel később Melczer egyenlítette ki az állást, büntetőből. A második játékrészben nagyobb sebességi fokozatra kapcsolt az Érd, több helyzetet is kialakított, azonban gólt nem sikerült lőniük, így maradt a döntetlen, melynek egyértelműen a vendégek örülhettek jobban.

Lengyel Ferenc: Egy jól sikerült heti felkészülés után egy masszív, erőszakos, taktikus játékot játszottunk, aminek nagyon örülök. Az a felállás, amit a felkészülés alatt gyakoroltunk élesben is jól működött, amivel megleptük az Érdet. Hanzl és Kalász gyönyörű összjátékából megszereztük a vezetést, sajnos egy jogos tizenegyessel a hajrában a hazaiak kiegyenlítettek. A második félidőben az Érd birtokolta többet a labdát, de hősies védekezéssel meg tudtuk őrizni az egy pontot. (Pápa-ma.hu)

Fotó: erdivse.hu

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.