Városlista
2021. július 29, csütörtök - Márta

Hírek

2019. Augusztus 18. 19:46, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A bajnokesélyes Érd otthonában szerzett pontot a Perutz

A bajnokesélyes Érd otthonában szerzett pontot a Perutz

Pápa és az Érd csapata is két-két győztes mérkőzéssel a háta mögött várhatta a vasárnapi találkozót.

Hiába azonban a pontegyenlőség, egészen más célokért küzdenek a Pest megyeiek, ők ugyanis a bajnokság megnyerésére aspirálnak, míg Pápán a biztos bennmaradás a cél. Ennek ellenére Lengyel Ferenc tanítványai egyáltalán nem tűntek megilletődötteknek. Az első harminc perc kiegyenlített játékot hozott, aztán a 41. percben vezetést szerzett a Perutz, egy hazai hibát kihasználva Kalász talált be az érdi kapuba.

Nem sokáig örülhettek azonban a vendégek, négy perccel később Melczer egyenlítette ki az állást, büntetőből. A második játékrészben nagyobb sebességi fokozatra kapcsolt az Érd, több helyzetet is kialakított, azonban gólt nem sikerült lőniük, így maradt a döntetlen, melynek egyértelműen a vendégek örülhettek jobban.

Lengyel Ferenc: Egy jól sikerült heti felkészülés után egy masszív, erőszakos, taktikus játékot játszottunk, aminek nagyon örülök. Az a felállás, amit a felkészülés alatt gyakoroltunk élesben is jól működött, amivel megleptük az Érdet. Hanzl és Kalász gyönyörű összjátékából megszereztük a vezetést, sajnos egy jogos tizenegyessel a hajrában a hazaiak kiegyenlítettek. A második félidőben az Érd birtokolta többet a labdát, de hősies védekezéssel meg tudtuk őrizni az egy pontot. (Pápa-ma.hu)

Fotó: erdivse.hu

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 27. 08:31, kedd | Helyi

Halálos motorbaleset történt Celldömölkön

A 8432-es utat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a rendőrök a forgalmat Celldömölk belterületén elterelik.

2021. Július 26. 09:17, hétfő | Helyi

Ittasan vezetett, majd az őt igazoltató rendőrt szidalmazta

A Pápai Járási Ügyészség ittas vezetés és becsületsértés vétsége miatt emelt vádat egy 62 éves férfival szemben, aki miután gépkocsiját ittasan vezette, még szidalmazta is a vele szemben intézkedő rendőröket.

2021. Július 26. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenes lesz a belépés a Perutz mérkőzéseire

A klub vezetőségének döntése értelmében a 2021/2022-es szezonban a Perutz összes hazai mérkőzésére ingyenes lesz a belépés.

2021. Július 26. 08:20, hétfő | Helyi

Testvére adatait adta meg a rendőröknek

A Pápai Járási Ügyészség kétrendbeli közokirat-hamisítás bűntettével vádolja azt a 38 éves nőt, aki két esetben is a sajátja helyett testvére adatait adta meg a rendőröknek.