Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Július 06. 15:36, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

90 százalékban kész a terv a Perutz jövőjét illetően

90 százalékban kész a terv a Perutz jövőjét illetően

Új elnöke és új ügyvezetője van a klubnak.

Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő és dr. Áldozó Tamás polgármester jelenlétében mutatták az egyesület új elnökét, Kovács Ferencet és az új ügyvezetőt, Felber Zoltánt, illetve átadták a csapattagoknak a bajnoki második helyért járó ezüst érmeket.

Egyúttal bejelentették, Bocskay László elnök és Glatz Lajos ügyvezető is távozik a klubtól, munkájukat beszédében Kovács Zoltán köszönte meg, aki úgy fogalmazott, 90 százalékban már kész a terv a csapat jövőjét illetően - írja a Pápai Médiacentrum.

A Perutz továbbra is számít a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubbal való együttműködésre, Áldozó Tamás polgármester biztosított mindenkit, hogy a város is ott lesz a Perutz mögött és támogatja a munkáját.

– Még sok a teendő, de már látni a fényt az alagút végén – fogalmazott Kovács Ferenc, frissen kinevezett elnök. – Az alapoktól kezdve lépésről-lépésre szeretnénk haladni, egy igazi futballcsaládot szeretnénk kialakítani és egy olyan csapatot, melyre a szurkolók, a pápaiak, a város, a klub vezetői büszkék lehetnek.

Az új elnök reményét fejezte ki, hogy új szponzorok, támogatók állnak be a klub mögé. A beszédeket követően a képviselő átadta a csapat tagjainak jól megérdemelt ezüstérmeiket. Az összejövetelen elhangzott, a csapat edzője Kun-Szabó Attila marad, a felnőtt kerettel pedig a PELC U19-es alakulata együtt fog készülni.

Fotó: Pápai Médiacentrum

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:24, hétfő | Helyi

Mindenki táncolt - Tánc világnapja Pápán

Az április 29-i tánc világnapjához kapcsolódóan kétnapos rendezvényt szervezett Pápán, a Vadvirág Művészeti Egyesület és a Tánc-Lánc Alapítvány.

2024. Április 28. 14:17, vasárnap | Helyi

Mind a négy belvárosi közle rendbetételével végeztek a Pápai Polgárok

A Pápai Polgárok arra kívánják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a pápai közlék turisztikai desztinációk is lehetnének, ha megfelelően karban és tisztán lennének tartva.

2024. Április 28. 14:00, vasárnap | Helyi

Május elsején ezúttal is ébresztőt fújnak a Pápai Fúvósok - Mutatjuk az útvonalat

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 28. 08:33, vasárnap | Helyi

Katonai menetoszlopra kell számítani hétfőn Pápa térségében

Nemzetközi katonai logisztikai gyakorlat miatt érkeznek a járművek.