Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2020. November 18. 17:43, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A hajrában szerzett góllal győzött a Perutz

A hajrában szerzett góllal győzött a Perutz

Elhalasztott mérkőzést pótolt be a Pápa és Ménfőcsanak együttese. A kiesés elől menekülő vendégek a félidőben még vezettek, de a Perutznak sikerült megfordítani a mérkőzést.

Gsz.: Irmes, Szabó Zs. ill. Füleki
Perutz Stadion, zárt kapuk mögött, v.: Szommer.

A 16. fordulóban a ménfőcsanakiak kérték a Pápa elleni találkozó elhalasztását, hiszen több játékosa is koronavírusos lett az együttesnek. A Perutz sportszerűen beleegyezett a halasztásba, nem úgy, mint több más klub, melyeknek a három pont megszerzése fontosabb volt, mint a sportszerűség. Talán a sors akarta úgy, hogy a pápaiak hozzáállása az eredményekben is megmutatkozott, hiszen a hosszabbításban sikerült megszereznie a hazaiknak a három pontot érő találatot.

Lengyel Ferenc, a pápaiak trénere a hétvégivel megegyező kezdőt küldte pályára.Horváth - Nagy T., Koronczai, Bence, Böröczky - Zsirai, Baldauf – Hanzl, Szilágyi, Németh E. – Irmes alkotta csapat több veszélyes akciót is vezetett az első játékrészben, mégis a csanakiak szerezték meg a vezetést. A Baldauf szabálytalanságáért megítélt büntetőt Füleki értékesítette.

A második félidőben érthető módon növelte az iramot a hazai csapat, jóval támadóbb felfogásban jött ki a második félidőre a Perutz, a meddő mezőnyfölény a 80.percben érett góllá: egy szögletet követően nagy tumultus alakult ki az ötösön belül, a korábbi Perutz játékos, Sánta András nem tudott tisztázni, a labda Irmes elé pattant, aki közelről a kapu közepébe lőtt 1-1. A folytatásban is támadásban maradt a Perutz, helyzeteket alakított ki. Végül a hosszábítás második percében sikerült újra bevenni a vendégek kapuját, Böröczky beadása után Szabó Zsolt lőtt a hálóba, beállítva a 2:1-es végeredményt.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.