Városlista
2020. december 1, kedd - Elza

Hírek

2020. November 18. 17:43, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A hajrában szerzett góllal győzött a Perutz

A hajrában szerzett góllal győzött a Perutz

Elhalasztott mérkőzést pótolt be a Pápa és Ménfőcsanak együttese. A kiesés elől menekülő vendégek a félidőben még vezettek, de a Perutznak sikerült megfordítani a mérkőzést.

Gsz.: Irmes, Szabó Zs. ill. Füleki
Perutz Stadion, zárt kapuk mögött, v.: Szommer.

A 16. fordulóban a ménfőcsanakiak kérték a Pápa elleni találkozó elhalasztását, hiszen több játékosa is koronavírusos lett az együttesnek. A Perutz sportszerűen beleegyezett a halasztásba, nem úgy, mint több más klub, melyeknek a három pont megszerzése fontosabb volt, mint a sportszerűség. Talán a sors akarta úgy, hogy a pápaiak hozzáállása az eredményekben is megmutatkozott, hiszen a hosszabbításban sikerült megszereznie a hazaiknak a három pontot érő találatot.

Lengyel Ferenc, a pápaiak trénere a hétvégivel megegyező kezdőt küldte pályára.Horváth - Nagy T., Koronczai, Bence, Böröczky - Zsirai, Baldauf – Hanzl, Szilágyi, Németh E. – Irmes alkotta csapat több veszélyes akciót is vezetett az első játékrészben, mégis a csanakiak szerezték meg a vezetést. A Baldauf szabálytalanságáért megítélt büntetőt Füleki értékesítette.

A második félidőben érthető módon növelte az iramot a hazai csapat, jóval támadóbb felfogásban jött ki a második félidőre a Perutz, a meddő mezőnyfölény a 80.percben érett góllá: egy szögletet követően nagy tumultus alakult ki az ötösön belül, a korábbi Perutz játékos, Sánta András nem tudott tisztázni, a labda Irmes elé pattant, aki közelről a kapu közepébe lőtt 1-1. A folytatásban is támadásban maradt a Perutz, helyzeteket alakított ki. Végül a hosszábítás második percében sikerült újra bevenni a vendégek kapuját, Böröczky beadása után Szabó Zsolt lőtt a hálóba, beállítva a 2:1-es végeredményt.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2020. December 01. 12:50, kedd | Helyi

Nem adta vissza az ácsmunkákért felvett előleget és a munkát sem végezte el

Sikkasztás vétségével vádolja a Pápai Járási Ügyészség azt az ácsmunkák elvégzésére vállalkozó 45 éves férfit, aki a megbízója által anyagvásárlásra adott pénzből vett alkatrészeket az egyéb munkái során használta fel.

2020. December 01. 12:48, kedd | Helyi

Eltették a talált pénztárcát, a rendőrök elfogták őket

A Pápai Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás miatt folytat nyomozást egy 47 éves nő és egy 57 éves férfi ellen.

2020. December 01. 12:05, kedd | Helyi

Nem fizette a felvett hiteleket

2020. November 30. 21:27, hétfő | Helyi

Kiválóan sikerült az Élelmiszerbank pápai adománygyűjtése

Országszerte 160 településen, több mint 250 helyszínen zajló hétvégi akció során összesen mintegy 250 tonna tartós élelmiszert gyűjtött a Magyar Élelmiszerbank Egyesület közel 6.000 önkéntese segítségével.