Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Augusztus 09. 21:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Facebook (Perutz FC)

Nem sikerült jól a hazai nyitány

Nem sikerült jól a hazai nyitány

A III. kerületi TVE ugyanis 3-0-s győzelmet aratott a Pápai Perutz FC otthonában.

A bajnokság egyik nem titkolt esélyese ellen Hanzl Máté, Dóczi Krisztián, Zsirai Martin mellett szintén sérülés miatt Császár Attila sem tudott pályára lépni, sőt Szabó Zsolt is csak a padon kezdett - írja a csapat Facebook oldala.

Nem indult jól a meccs, az 5. percben ugyanis Remili Mohamed szabadrúgásból megszerezte a vezetést a III. kerületnek 0-1. A 40. percben óriási ziccert dolgoztak ki a hazaiak, Böröczky remek indításából Skriba léphetett ki egy az egyben, ám a támadó a bal felső sarok mellé lőtt. A hajrában egy perc alatt Irmes kétszer is kecsegtető helyzetbe került, ám mindkét lövését Jeszenszky védeni tudta. A három kimaradt helyzetet megbüntették a fővárosiak, a 44. percben 16 méterről Daróczi lőtt a kapu jobb oldalába 0-2. Az 59.percben eldőlt a meccs: egy jobb oldali szögletet Böröczky a saját kapujába fejelt 0-3.

Lengyel Ferenc: Az első félidőben partiban voltunk, taktikailag felvettük velük a versenyt. Sajnálom, hogy mindjárt a mérkőzés elején egy olyan gólt kaptunk, amire külön felhívtam a figyelmet: tudtuk, hogy Remili jó szabadrúgáslövő, erre három ember állt a sorfalban… De még ezután is volt esélyünk, 0-1-nél sajnos Skriba és Irmes is hibázott, amit a szünet előtt megbüntetett az ellenfél. A harmadik góllal eldőlt a meccs, ott már nem néztünk ki jól, de már korábban is hangsúlyoztam, hogy ez a III. kerület játékosállományban, körülményekben NB II-es szintű.

A Perutzra a következő héten két bajnoki vár, augusztus 12-én szerdán Tatabányára utazik az alakulat, majd augusztus 16-án, vasárnap 19 órai kezdéssel Nagyatád ellen ismét hazai pályán játszanak a fiúk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.