Városlista
2020. szeptember 29, kedd - Mihály

Hírek

2020. Augusztus 09. 21:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Facebook (Perutz FC)

Nem sikerült jól a hazai nyitány

Nem sikerült jól a hazai nyitány

A III. kerületi TVE ugyanis 3-0-s győzelmet aratott a Pápai Perutz FC otthonában.

A bajnokság egyik nem titkolt esélyese ellen Hanzl Máté, Dóczi Krisztián, Zsirai Martin mellett szintén sérülés miatt Császár Attila sem tudott pályára lépni, sőt Szabó Zsolt is csak a padon kezdett - írja a csapat Facebook oldala.

Nem indult jól a meccs, az 5. percben ugyanis Remili Mohamed szabadrúgásból megszerezte a vezetést a III. kerületnek 0-1. A 40. percben óriási ziccert dolgoztak ki a hazaiak, Böröczky remek indításából Skriba léphetett ki egy az egyben, ám a támadó a bal felső sarok mellé lőtt. A hajrában egy perc alatt Irmes kétszer is kecsegtető helyzetbe került, ám mindkét lövését Jeszenszky védeni tudta. A három kimaradt helyzetet megbüntették a fővárosiak, a 44. percben 16 méterről Daróczi lőtt a kapu jobb oldalába 0-2. Az 59.percben eldőlt a meccs: egy jobb oldali szögletet Böröczky a saját kapujába fejelt 0-3.

Lengyel Ferenc: Az első félidőben partiban voltunk, taktikailag felvettük velük a versenyt. Sajnálom, hogy mindjárt a mérkőzés elején egy olyan gólt kaptunk, amire külön felhívtam a figyelmet: tudtuk, hogy Remili jó szabadrúgáslövő, erre három ember állt a sorfalban… De még ezután is volt esélyünk, 0-1-nél sajnos Skriba és Irmes is hibázott, amit a szünet előtt megbüntetett az ellenfél. A harmadik góllal eldőlt a meccs, ott már nem néztünk ki jól, de már korábban is hangsúlyoztam, hogy ez a III. kerület játékosállományban, körülményekben NB II-es szintű.

A Perutzra a következő héten két bajnoki vár, augusztus 12-én szerdán Tatabányára utazik az alakulat, majd augusztus 16-án, vasárnap 19 órai kezdéssel Nagyatád ellen ismét hazai pályán játszanak a fiúk.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 29. 11:55, kedd | Helyi

Újabb hat pápai tesztje lett pozitív

Szeptember 28-án, hétfőn a járványügyi adatok a fertőzöttek és az összes karanténban lévő pápaiak számának emelkedéséről szólnak, de több személy karanténhatározata lejárt, illetve feloldotta azt a hatóság.

2020. Szeptember 29. 07:16, kedd | Helyi

Motort loptak, közérdekű munka lehet a büntetésük

Lopás vétségével vádolja a Pápai Járási Ügyészség azt a 32 éves és egy 20 éves férfit, akik a sértett zárt udvarából loptak el egy motort 2020. június elején.

2020. Szeptember 28. 15:28, hétfő | Helyi

Halálos baleset a 83-ason

Fának csapódott egy autó Tétnél. A sofőr életét vesztette.

2020. Szeptember 28. 14:54, hétfő | Helyi

Öt fertőzött diákot azonosítottak a Türr Gimnáziumban

Múlt héten csütörtökön kapott értesítést az iskola arról, hogy az egyik diák Covid tesztje pozitív lett, a kontaktkutatás során pedig kiderült, hogy további négyen fertőződtek meg. Mintegy 90 diák digitális tanrend szerint tanul.