Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2019. Június 03. 07:12, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

17 éves tehetség góljával nyert a Perutz

17 éves tehetség góljával nyert a Perutz

A biztos kieső Andráshida otthonában lépett pályára a Perutz FC, az NB III-as pontvadászat utolsó fordulójában. Lengyel Ferenc kezdőként küldte pályára a 17 éves Péter Kristófot, aki góllal hálálta meg a bizalmat.

Nem ő volt az egyetlen PELC-es utánpótlás labdarúgó, Szigeti mellett Mogyorósi Bálintnak is bizalmat szavazott a vezetőedző. Kiválóan indult a mérkőzés pápai szempontból, hiszen már a 2. játékrészben gólnak örülhettek, Péter Kristóf egy lepattant labdát vágott a léc alá.

A 21. percben emberelőnybe is került a Pápa, az emberelőnyt azonban nem sikerült gólra váltani, sőt, a második játékrészben komoly erőfeszítéseket kellett tennie a Perutznak az előny megtartásáért, hiszen hősiesen rohamozott a Andráshida, mely szeretett volna szépen búcsúzni a harmadosztálytól.

Az egyenlítés végül nem sikerült nekik, ezzel a pápai Perutz FC a 8. helyen zárta az idényt.

Lengyel Ferenc: A mai sem volt egy könnyű meccs, nagyot kellett küzdenünk, hogy győzelemmel zárjuk az évet. Örülök, hogy az utánpótlás játékosok tudtak élni a beléjük fektetett bizalommal, Kristóf szép gólt lőtt. Nyolc mérkőzésen irányítottam a csapatot, nehezebb volt a munka, mint vártam, úgy gondolom, amíg elfogadható létszámban tudtunk edzeni és pályára lépni, sikerült kimozdítani a csapatot egy negatív szériából (Pápa-ma.hu).

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 11. 15:11, hétfő | Helyi

Balesetet okozott, majd elhajtott a pápai férfi

Cserbenhagyás miatt indult büntetőeljárás egy 60 éves férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

2019. November 11. 13:12, hétfő | Helyi

Bűnmegelőzési előadás időseknek

A helyi önkormányzat által szervezett idősek napi rendezvényen tartott vagyonvédelmi előadást a Pápai Rendőrkapitányság megelőzési előadója Kemenesszentpéteren.

2019. November 10. 19:25, vasárnap | Helyi

Hármat lőtt, mégsem győzött a Perutz

Mosonmagyaróvárra utazott a pápai csapat az NBIII Nyugati csoportjának 14. fordulójában.

2019. November 10. 08:08, vasárnap | Helyi

Új eszköz került a rendőrautókba

Segítségnyújtást szolgáló, speciális eszközzel látta el a rendészeti feladatokat ellátó szolgálati gépkocsikat a Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság.