Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. December 06. 07:34, szerda | Sport
Forrás: mti

Marad a bajnokságok jelenlegi lebonyolítása a következő idényben is

 Marad a bajnokságok jelenlegi lebonyolítása a következő idényben is

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége kedden úgy határozott, a 2018-2019-es szezonban is a jelenleg érvényben lévő szabályok szerint zajlanak majd a küzdelmek az NB I-ben, az NB II-ben és a Magyar Kupában.

A szervezet honlapja kiemeli, hogy a döntés "a stabilitás jegyében" már fél évvel a következő idény rajtja előtt megszületett.

Ez azt jelenti, hogy a csapatok létszáma változatlan marad: az első osztályban továbbra is 12, a második vonalban pedig 20 együttes indulhat. Az OTP Bank Ligában ezt követően is háromszor mérkőznek egymással az együttesek, a Merkantil Bank Ligában marad az oda-visszavágós rendszer.

Az MLSZ elnöksége arról is döntött, hogy a jövőben befogadják a külföldi szövetségek által kiállított engedélyeket, így azok a szakemberek is dolgozhatnak a kiemelt osztályokban szereplő csapatoknál, akik például Ausztriában vagy Szlovákiában szerezték meg szaktudásukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 06:00, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - Péntektől lehet jegyet vásárolni a döntőre

Péntektől lehet jegyet venni a labdarúgó MOL Magyar Kupa május 15-i döntőjére, melyben Paks csap össze a Ferencvárossal a Puskás Arénában.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a