Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Június 27. 19:05, hétfő | Helyi sport
Forrás: www.rangado.hu

Ferenczi a Lombardhoz igazol

 Ferenczi a Lombardhoz igazol

Ferenczi István, a Vasas csatára több kérő közül végül a Lombard ajánlatát fogadta el.

A támadó holnap írja alá szerződését a Lombardhoz. A Rangadó.hu értesülései szerint Bíró Péter kifizette a Vasas Ferenczi felé fennálló tartozását.

A támadót korábban a Haladás is próbálta megszerezni, ahogy arról a klub honlapja beszámolt, a szombathelyiek holnap esti taggyűlésükön hozták volna meg a döntést. Így azonban a gyorsabban reagáló és hamarabb a pénzhez nyúló Lombard lett a befutó, ezzel aligha elmélyítve az amúgy is legendás Lombard-Haladás barátságot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.