Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Október 07. 19:10, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu - Pápa-ma.hu

Sok néző, kevés foci - Nem bírt a Sárvárral a Perutz

Sok néző, kevés foci - Nem bírt a Sárvárral a Perutz

Gyenge színvonalú mérkőzésen az NB III-as labdarúgó bajnokság 9. fordulójában gól nélküli döntetlent hozott a Perutz FC és a Sárvár találkozója.

Kiváló futballidőben sokan voltak kíváncsiak a pápaiakra, hiszen egy hónap is eltelt a sárga-kékek legutóbbi hazai találkozója óta. A vendégek kezdőcsapatában két korábbi Perutz játékos, Skriba Máté és Venczel Zoltán is helyet kapott, Rozmán László egy helyen változtatott az elmúlt héthez képest, a sérült Vallejos helyett Baldaufot nevezte a kezdőbe.

Egyik csapat sem tudta elkapni a fonalat a kezdő sípszó után, semmi nem történt az első negyed órában, sok volt a pontatlanság, mezőnyjáték folyt. A 15. percben Ivancsics lábában volt a vezető találat, a középpályás egy szélről érkező labdát centikkel belsőzött mellé. Ezután 25 percet kellett várni a következő említésre méltó eseményre, Pető jobb alsóba tartó lövését Sánta hárította. A 40. percben egy szabadrúgás után a csereként pályára lépő Böröczky fejelte Szabó Zsolthoz a labdát, aki a hálóba bólintott, az asszisztens jelzésére azonban Bana játékvezető les miatt nem adta meg a találatot. A rendes játékidő utolsó percében Pető lövésére Sánta ért le bravúrral, ezután pedig következett a szünet.

Biztosan sok mondanivalója volt Rozmán Lászlónak az öltözőben, hiszen a hazaiak a szezon eddigi legpocsékabb első 45 percét hozták le, Ivancsics belsőzését leszámítva semmi értékelhetőt nem láthattunk tőlük. A második felvonás sárvári lehetőséggel indult, Skriba próbálkozását Sánta ismét védeni tudta. A 71. percben egy jogos hazai tizenegyes maradt el, Bohner lábait akasztotta össze a tizenhatoson belül Horváth, a játékvezető sípja azonban néma maradt. A 80. percben egy kapu előtti kavarodás után Iványi Juriknak készítette le a labdát, átlövése Nyírőn irányt változtatott és a felső kapufára pattant. Öt perccel később Hoós tesztelte Sántát, a pápai kapus ezúttal is védeni tudott, a folytatásban pedig már nem alakult ki egyik kapu előtt sem lehetőség. A Nagykanizsa elleni produkcióját nem tudta megismételni a Perutz FC, mely csalódást keltő játékkal rukkolt elő, szinte az egész csapat jóval tudása alatt teljesített.

Rozmán László: Az első 45 percben egyetlen épkézláb megmozdulásunk sem volt, teljesen érthetetlen, amit a csapat bemutatott. Nagy árat fizettük az eltékozolt első félidőért, a második felvonásra azt kértem, hogy végre kezdjünk el futni és lépjünk át a Sárvár térfelére. Tudtuk, hogy nehéz lesz fogást találni egy olyan ellenfélen, amely a védekezésre rendezkedik be, ennek ellenére sokkal többet vártam a csapattól. Mindenkinek önvizsgálatot kell tartania, mert úgy érzem, becsaptuk a közönséget. Szeretném megköszönni a szurkolók türelmét, igyekszünk a legközelebbi hazai mérkőzésünkön ezt meghálálni.
A pápai csapat október 14-én a Komárom vendége lesz.

Peruzt FC - Sárvár 0-0
Perutz stadion, 500 néző, v.: Bana (Pere, Perák). Peruzt FC: Sánta - Nagy T. (Jurik 75.), Császár, Dóczi, Bohner - Somogyi, Baldauf (Füleki 64.), Ivancsics, Iványi, Szénási (Böröczky 38.) - Szabó Zs., edző: Rozmán László. Sárvár: Horváth B. - Horváth A., Graszl (Nyírő 76.), Pados, Maráczi - Hoós, Skriba (Takács 68.), Kun, Potyi Pető - Venczel (Varga 22.), edző: Bojan Lazic.

Fotó: Pápa-ma.hu

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.