Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2023. Április 08. 08:15, szombat | Helyi
Forrás: Papaimediacentrum.hu

Sima győzelmet aratott hazai pályán a Perutz

Sima győzelmet aratott hazai pályán a Perutz

A Zirc csapatát fogadta a Pápa Nagypénteken.

Perutz FC – FC Zirc 4-0 (1-0)
Gsz.: Nagy B., Kun-Szabó A. 2, Nagy D.

Perutz FC: Varga P. – Erdősi, Cser, Horváth T. (Rozman 74.), Varga B., Kun-Szabó A. (Bognár 68.), Nagy K. (Gajdosi 74.), Nagy B., Pető (Király 68.), Hauser B., Benecz (Nagy D. 68.).

FC Zirc: Dobai – Bíró, Mári, Hornyacsek R. (Takács 28.), Wittmann, Antal, Stupián, Hornyacsek E. (Komenda 83.), Óvári (Tehel 83.), Kopházi (Végh 73.), Somogyi (Nagy B. 63).

Jó formában, legutóbbi két bajnokiján hat pontot és nyolc gólt szerezve a második helyről várta a 9. helyezett Zirc elleni összecsapást a Perutz - írja beszámolójában a Pápaimédiacentrum.hu.

A hazaiak kezdték jobban a mérkőzést, az első tíz percben több veszélyes támadást is vezettek és pontrúgásokból is sikerült helyzeteket kialakítani az ellenfél kapuja előtt, ám nem sikerült betalálni. Negyed óra elteltével összeszedte magát a Zirc és mezőnyben egyenrangú ellenfele volt a Perutznak. Az első félidő hajrájához közeledve aztán egy kapu előtti kavarodás után Nagy Bálint góljával sikerült megszerezni a vezetést a hazaiaknak, akik a második játékrész elején egy szöglet után Kun-Szabó révén megduplázták előnyüket. Az 55.percben Kun-Szabó második találatával már 3-0 állt az eredményjelzőn, ezzel el is dőlt a meccs, a 4-0-s végeredményt a csereként pályára lépő Nagy Dávid bombagólja állította be.

Kun-Szabó Attila: Az első félidőben nehezen tudtuk feltörni a védelmüket, aztán a második játékrész elején szerzett két gyors góllal eldőlt a mérkőzés. Olyan fizikai fölényünk volt, hogy onnantól kezdve már nem volt kérdés a sikerünk. Sorozatban harmadik meccsünkön lőttünk négy gólt, ami dicséretes, Hauser Bálint középső védős játéka pedig kifejezetten tetszett.

A Perutz április 15-én Devecserben lép pályára.

Fotó: Pápaimédiacentrum.hu - Haraszti Gábor

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.