Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. Október 21. 18:50, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Perutz: Vereség Úrkúton

Perutz: Vereség Úrkúton

Tartalékos kerettel lépett pályára az osztály favoritjának otthonában a pápai csapat, amely 3:1 arányú vereséget szenvedett.

Úrkút SK – Perutz FC 3-1 (2-1) Gsz.: Varga, Sáringer, Zágor ill. Varga B.

Úrkút SK: Németh – Lang, Kalapács (Buchwald 73.), Zágor, Varga (Pej 88.), Szedlacsek (Papp 63.), Udvardi, Bognár (Uj 46.), Král, Kovács (Boromisza 78.), Sáringer (Varga 90.)
Perutz FC: Présing – Nagy B., Nagy K., Varga B. (Mikóczi 70.), Szalai, Rozmán, Nagy D., Cser (Gajdosi 61.), Erdősi (Farkas 85.), Horváth, Hauser

A meccsen korán, már a második percben Varga Péter találatával hátrányba kerültek a vendégek, ám az első tíz perc végén Varga Bence révén sikerült az egyenlítés. A félidő derekán Sáringer ismét a hazaiakat juttatta előnyhöz, ezzel alakult ki a félidei, 2-1-es állás.
A három pont sorsa az 54.percben Zágor góljával dőlt el.

Kun-Szabó Attila: Megérdemelten nyert az Úrkút, sajnos 2-1-es állásnál kihagytunk az egyenlítést jelentő találatot, amiből aztán akármi kisülhetett volna. Egy szűk, kicsi pályán a hazaiak játéka jobban érvényesült, fizikális fölényüket a pontrúgásoknál ki tudták használni. Tíz sárga tarkította a mérkőzést, sok volt a szabálytalanság, mindkét csapat keményen játszott. Sajnos komoly sérüléshullám ért el minket, Kun-Szabó Attila és Császár Jácint nem tudta vállalni a játékot, Szalai Csaba sérülten lépett pályára, most pedig Rozman, Varga és Erdősi is megsérült. Nyolc hiányzóval vágunk neki a jövő hétnek, reméljük minél előbb visszatér mindenki.

A Perutz a következő fordulóban a Pétet látja vendégül.

(Fotó: MLSZ Veszprém Vármegyei Igazgatóság)

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.