Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. Január 07. 16:11, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Perutz: Kinevezték Lengyel Ferenc utódját

Perutz: Kinevezték Lengyel Ferenc utódját

Takács Gábor lett a csapat új vezetőedzője.

Az 50 esztendős szakember 12 évig dolgozott a Szombathelyi Haladás utánpótlásánál, emellett Bükön, Sárváron, Csornán, Mosonmagyaróváron, Sopronban volt vezetőedző. A szakember legutóbb a győri Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia U17-es csapatának edzőjeként tevékenykedett. Takács Gábor munkáját kapusedzőként továbbra is Pánczél Roland segíti, az új vezetőedző ezzel kapcsolatban megjegyezte, edzői stábjában szeretne egy feltörekvő, fiatal pápai trénerrel együtt dolgozni, akire a pályaedzői feladatokat bízná.
A keretben a tél folyamán ezidáig két változás történt, Zsirai Martin Kaposvárra igazolt, Jurik Patrik pedig visszatért, a középpályás korábban két szezonon keresztül erősítette már az együttest. A Perutz FC első felkészülési mérkőzését január 16-án 11 órai kezdéssel hazai pályán a győri DAC ellen vívja - írja a klub facebook oldala.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.