Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Augusztus 10. 14:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápa-ma.hu

Perutz: Hajtós, szerethető csapatot ígérnek

Perutz: Hajtós, szerethető csapatot ígérnek

Szurkolói ankétot tartott a harmadosztályra készülő Perutz FC, a hétvégi, Pénzügyőr elleni rajt előtt.

A találkozón Marton Miklós vezetőedző, Bocskay László elnök és természetesen az új játékosok - Skriba Máté, Farkas Dániel, Koncsag Martin, Szabó Zsolt, Császár Attila, Sánta András, Hanzl Máté, Nagy Bálint, Kozma Máté és Németh László - is részt vettek. Az érdeklődőkhöz elsőként Bocskay László szólt, az elnök köszöntőjében hangsúlyozta, a megyei bajnokcsapatból senkit nem küldtek el, aki eligazolt, vagy nem vállalta a harcot a csapatba kerülésért, elköltözött vagy tanulmányai miatt döntött a váltás mellett. A 2017/2018-as NB III-as bajnokságban célként a tisztes helytállást és a biztos bennmaradást tűzte ki.
- Új, a korábbiaknál komolyabb kihívásokkal kell szembenéznünk az idei évtől, bízunk benne, hogy a csapat hamar felveszi a harmadosztály ritmusát. Arra szeretném kérni a szurkolókat, hogy – ahogy a megyei bajnokságban – úgy az előttünk álló pontvadászatban is ugyanazzal a lelkesedéssel támogassák a fiúkat, legyenek a csapat 12. tagjai. A játékosoktól pedig azt kérem, hogy legyen büszkék arra, hogy ennek a városnak a mezét viselhetik és az első perctől az utolsóig szívvel-lélekkel küzdjenek a pályán – tette hozzá Bocskay László.

Marton Miklós vezetőedző szerint jól sikerült a felkészülés, s bár ez egy még alakulóban lévő csapat, szeretnének a lehető leghamarabb összeszokni és egy jó rajtot venni.
- A felkészülési mérkőzések során láttam szép dolgokat, ugyanakkor kijöttek a hibák is. Új csapatot kell építenünk – tíz játékost igazoltunk – ami nem megy egyik pillanatról a másikra, emiatt kérem a szurkolók türelmét. Hajtós, a futballt játszó csapatunk lesz, olyan játékrendszert szeretnénk kialakítani, amiben mindenki tudja mi a dolga és hol a helye.
Ezután az új játékosok egyesével bemutatkoztak, mely során meséltek eddigi pályafutásukról, itteni tapasztalataikról és arról, hogy mindenképp a mezőny első felébe várják a sárga-kékeket. A Perutz FC első bajnokiját augusztus 12-én 17:30-tól játssza a legutóbbi NB III-as bajnokság közép csoportjának 9. helyezettje, a Pénzügyőr ellen, ám mivel a szövetség nem engedélyezte, hogy a fővárosi csapat saját stadionjában játssza a találkozót – nem rendelkeznek ugyanis 500 fős fedett lelátóval - a helyszín egyelőre kérdéses.

Fotó: Pápa-ma.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:33, vasárnap | Helyi

Katonai menetoszlopra kell számítani hétfőn Pápa térségében

Nemzetközi katonai logisztikai gyakorlat miatt érkeznek a járművek.

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.