Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2021. Október 10. 18:25, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Perutz: Gól nélküli döntetlen a szomszédvári rangadón

Perutz: Gól nélküli döntetlen a szomszédvári rangadón

A pápai együttes 0-0-s döntetlent ért el a Practical-VLS Veszprém otthonában.

Practical-VLS Veszprém – Perutz FC 0-0

Practical-VLS Veszprém: Héninger – Dobsa, Gulyás (Krebsz 69.), Major, Gálfi, Somogyi, Kovács, Baldauf, Nagy (Keresztes 80.), Vass, Zachán. Edző: Pető Tamás

Perutz FC: Dénes – Molnár, Nagy, Zsirai, Füredi – Bence, Hanzl (Szalai 86.), Szilágyi (Sandal 58.), Kalász (Iványi 75.), Skriba (Jurik 86.)– Oláh. Edző: Weitner Ádám.

A Perutz FC hivatalos facebook oldalának beszámolója szerint az első félidőben a Pápa, a másodikban pedig a Veszprém állt közelebb a sikerhez. Egy nagyon mély talajú, csúszós pályán két komoly helyzettel kezdtett a Perutz, előbb Oláh jobb sarokba tartó lövését tolta szögletre Héninger, aki Kalász tekerését pedig oldalra ütötte. A 36. percben egy jobb oldali szabadrúgásnál Zsirai elől tisztázott a hazai portás.

A második játékrész Baldauf helyzetével indult, aki kevéssel lőtt a jobb sarok mellé. A folytatásban nem alakult ki komoly lehetőség egyik oldalon sem. A 68.percben Gulyás csúszott rá nyújtott lábbal Sandal Dominikra, ám a piros lap elmaradt. A belépő után kisebb lökdösődés alakult ki a játékosok között, szerencsére a pápai támadó tudta folytatni a játékot, Gulyást pedig rögtön lecserélte Pető Tamás. Az utolsó percekben nagyon nyomott a Veszprém, de derekasan állta a sarat a Perutz.

Weitner Ádám: Sajnálom, hogy a pálya talaja megnehezítette a csapatom dolgát, a mai meccsen a küzdőszellemen, a fegyelmezettségen és a szervezettségen volt a fő hangsúly. Az első félidőben három lehetőségünk adódott, amivel sajnos nem éltünk, mindent egybevetve elégedett vagyok, hiszen nem szabad elfelejteni, hogy a harmadik helyezett otthonában tudtunk pontot szerezni.

Pető Tamás: Mindent megtettünk a győzelemért, a második félidőben közelebb is álltunk hozzá. Le a kalappal mindkét csapat játékosai előtt, hiszen nemcsak egymással, hanem a pálya talajával is meg kellett küzdeniük, ami fizikálisan sokat kivett belőlük. Összességében igazságosnak mondható a döntetlen.

A Perutz október 17-én 16 órai kezdéssel a Bicskét fogadja.

A tabella:

Fotó: Perutz FC Tabella: MLSZ

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 17:55, hétfő | Helyi

Grőber Attila: Van jövőképünk, van programunk!

Több ezer aláírást gyűjtöttek össze a Közösen Pápáért és az Élhető, Gyarapodó Városért Egyesületek, valamint hat ellenzéki párt által támogatott jelöltek, akiket nyilvántartásba vett a választási bizottság.

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.