Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. Május 09. 21:04, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Perutz: Egy pont hazai pályán

Perutz: Egy pont hazai pályán

A hajrában büntetőt és ziccert is hibázott a hazai csapat, ezért be kellett érnie az egy ponttal.

Perutz FC: Szigeti – Nagy, Koronczai, Bence, Szalai (’54 Baldauf) – Hanzl, Szilágyi, Iványi (’75 Kiss) – Molnár (’67 Jurik), Kalász – Skriba, vezetőedző: Takács Gábor.

Bicskei TC: Szűcs – Dencinger, Kákonyi, Lassú (’75 Peinlich), Varga (’75 Móri), Farkas (’46 Rétyi), Mlinárcsik (’46 Pekowski), Vékony, Radó, Kürti (’63 Németh), Lencsés, szakmai igazgató: Csordás Csaba.

A Perutz FC közösségi oldalának beszámolója szerint mindjárt a hetedik percben óriási helyzetbe került a Bicske: egy rosszul elvégzett szabadrúgás után Kürti szerzett labdát, majd eltolta Szigeti mellett a játékszert, a visszaérő Koronczai becsúszó lábáról pedig a felső lécre pattant a labda.

A második félidő döntő részében mezőnyben folyt a játék, a kapusoknak nem sok dolga akadt. A hajrá viszont izgalmasan alakult, a 82. percben Peinlich rántotta le Koronczait, büntetőhöz jutottunk. Hanzl Máté tizenegyesénél sajnos Szűcs eltalálta az irányt, így nem sikerült megszerezni a vezetést. Ám még így is itthon tarthatta volna a Perutz a három pontot, hiszen a 93.percben a két cserejátékos, Baldauf és Jurik kényszerítőzött a tizenhatosnál, utóbbi a labdával kapura tört, ám öt méterről a nagy helyzetet a kapusba lőtte.

Takács Gábor: Nem játszottunk jól, tudtuk, hogy egy kellemetlen futballozó Bicskével találkozunk, de még gyenge játékkal is nyerhettünk volna, ám a büntető és a nagy ziccer is kimaradt. Nehéz bármit is mondani, harcolunk tovább, szerdán nyerni kell Ménfőcsanakon.
Csordás Csaba: Az első félidőben mi, a másodikban a Perutz nyerhette volna meg a mérkőzést. Jól játszottak a hazaiak, viszont mi is jól álltuk a sarat, mindkét csapat hadilábon állt a góllövéssel, összességében reális a döntetlen.

A Pápa szerdán Ménfőcsanakon folytathatja a küzdelmet a harmadosztályban maradásért.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.

2024. Május 03. 08:07, péntek | Helyi

Lezárja a MÁV az Acsádi úti vasúti átjárót

A lezárás idején sem gyalogosan, sem pedig közúti járművel nem lehet majd áthajtani a kereszteződésen.

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.