Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Augusztus 13. 08:18, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Perutz: Döntetlennel indult a szezon

Perutz: Döntetlennel indult a szezon

Hiába domináltak végig a találkozón a pápaiak, két elkerülhető gólt kaptak, így egyetlen ponttal kellett beérniük hazai pályán, a Zirc csapata ellen.

Az idei szezon első tétmeccsén magabiztos győzelmet aratott a Magyar Kupában a Pápa, így okkal reménykedhettek hasonló sikerben a hazai szurkolók, a tavalyi bajnokságban a tabella közepén végző zirciek ellen.

A Perutz ennek ellenére nem kezdett túl jól. Bár próbálta ráerőltetni akaratát a vendégekre, ám ez igazi helyzetekben nem mutatkozott meg. Aztán első igazi helyzetüket gólra váltották a hazaiak, a 33. percben Nagy Krisztián lőtt a vendégek kapujába.

A második játékrészben a Pápa próbálta növelni az előnyét, ám egy kontratámadás után egyenlíteni tudtak a vendégek, Kopházi szinte az alapvonalról szerzett gólt, majd három perccel később a vezetést is átvették a zirciek, Somogyi talált be a pápai kapuba.

Sokáig nem örülhettek a vendégek, Nagy Krisztián iramodott meg, majd szép lövéssel egalizálta az eredményt. Bár a hátralévő időben a pápaiak próbálták megnyerni a mérkőzést, valójában meddő mezőnyfölényben futballoztak, így igazságos döntetlennel hagyhatták el a pályát a csapatok.

Kun-Szabó Attila: Csalódott vagyok, sokkal többet vártam a csapattól. Az első félidőben nemcsak egy góllal kellett volna vezetnünk, sok helyzetet elpuskáztunk. A második félidőben két elkerülhető gólt kaptunk, onnantól pedig már futottunk az eredmény után. Jövő héten igyekszünk javítani, bár egy nagyon nehéznek ígérkező 90 perc vár ránk (Pápai Médiacentrum).

A következő fordulót augusztus 19-én rendezik, a Perutz Balatonalmádiban lép pályára.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.

2024. Április 29. 09:24, hétfő | Helyi

Mindenki táncolt - Tánc világnapja Pápán

Az április 29-i tánc világnapjához kapcsolódóan kétnapos rendezvényt szervezett Pápán, a Vadvirág Művészeti Egyesület és a Tánc-Lánc Alapítvány.

2024. Április 28. 14:17, vasárnap | Helyi

Mind a négy belvárosi közle rendbetételével végeztek a Pápai Polgárok

A Pápai Polgárok arra kívánják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a pápai közlék turisztikai desztinációk is lehetnének, ha megfelelően karban és tisztán lennének tartva.

2024. Április 28. 14:00, vasárnap | Helyi

Május elsején ezúttal is ébresztőt fújnak a Pápai Fúvósok - Mutatjuk az útvonalat

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.