Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2020. Január 06. 17:44, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Négy hétköznapon nem lehet megállni a piac környékén

Négy hétköznapon nem lehet megállni a piac környékén

A két piaci nap mellett a sátrak felállítása miatt is egy-egy napra megtiltották a megállást az új létesítmény környékén.

Január elsejével változott meg a parkolás rendje a piac környezetében, ám sokan megállnak a kijelölt területen, korábban kialakult gyakorlatuknak megfelelően. A sűrűn járőröző közterület-felügyelők egyelőre csupán figyelmeztették az autósokat, de aki ezután is megáll a szóban forgó területen - amelyet minden lehetséges behajtási irányból táblák jelölnek meg - azt meg fogják birságolni.

Mint ismeretes, január harmadikán átadták az új piaccsarnokot és a zöldségárusok mellett a ruhások is visszatértek a Fő térről a csarnok környékére. Azért kellett korlátozni a parkolást, hogy elférjenek az árusító sátrak, amelyek vas szerkezeteit a piaci napokat megelőzően már felállítják a Városgondnokság munkatársai, ezért mindössze szerdán és hétvégén lehet parkolni a piac környékén. Amikor ma délelőtt arra jártunk, több autós fejezte ki nemtetszését, tekintettel arra, hogy a belváros környéke eddig sem bővekledett a parkolóhelyekben.

Címkék: belváros, parkolás, piac

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 08:07, péntek | Helyi

Lezárja a MÁV az Acsádi úti vasúti átjárót

A lezárás idején sem gyalogosan, sem pedig közúti járművel nem lehet majd áthajtani a kereszteződésen.

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.