Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2019. Szeptember 15. 19:31, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Nagy pofont kapott a Perutz hazai pályán

Nagy pofont kapott a Perutz hazai pályán

Veretlenül várta a Ménfőcsanak elleni mérkőzést a pápai csapat, amely azonban nagy arányú verést kapott Győr megyei riválisától.

Második helyről, esélyesként készülhetett a Perutz a Ménfőcsanak elleni találkozóra, ennek megfelelően pápai helyzetekkel is kezdődött a mérkőzés, az első 20 percben mindkét nagy lehetőségét elpuskázta a Pápa. A Ménfőcsanak gyakorlatilag az első igazi támadását követően betalált, egy szögletet követően Németh Bence fejelt a hálóba.

Tíz perccel később aztán újabb gólnak örülhettek a vendégek, egy labdaszerzés után Serfőző lőtt a pápai kapuba.

A második játékrészben sem sokat változott a játék képe, hiába játszott mezőnyfölényben a hazai csapat, nem tudott igazán veszélyes lenni, sőt a 70. percben a vendégek el is döntötték a mérkőzést, megszerezve harmadik góljukat. A hátralévő időben még a szépítés sem jött össze a Szigetit és Császárt is nélkülözni kényszerülő Perutznak, amely jelentős, három gólos vereséget szenvedett hazai pályán.

PÁPAI PERUTZ FCHEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK 0-3

Lengyel Ferenc: Úgy érzem, magunkat vertük meg. Jól kezdtünk, sajnos a ziccereinket nem tudtuk értékesíteni, utána pedig az ellenfél tíz perc alatt kétszer is megbüntette a hibáinkat. A második félidőben tudásunkhoz mérten mindent megtettünk, négy csatárral támadtunk, be is szorítottuk őket, egy szögletből azonban megkaptuk a mindent eldöntő találatot. Megtettünk mindent, ám közelről, távolról, fejesből, pontrúgásból, akcióból sem tudtunk gólt szerezni, minden csapat életében van ilyen, amikor semmi sem sikerült. Nekünk ez ma jött el. (Pápa-ma.hu)

Fotó: Veol.hu

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.