Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2018. December 15. 09:54, szombat | PR

Magyarországon mutatja be elsőként a BENU megújult gyógyszertár-koncepcióját

Magyarországon mutatja be elsőként a BENU megújult gyógyszertár-koncepcióját

A BENU hét év után megújítja gyógyszertár-koncepcióját, és Európában elsőként Magyarországon, a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarkban mutatja be az új, vásárlói igényeknek még inkább megfelelő gyógyszertár-kialakítását.

A BENU mindig is nyitott volt és élen járt az újdonságok bevezetésében. 2012-ben Magyarországon az első volt, aki a nyitott polcos gyógyszertári koncepciót gyógyszertári hálózat szinten is bevezette, és azóta több mint 130 gyógyszertárban meg is valósította. Az egyre népszerűbb modern megjelenés és letisztult design legfontosabb előnyei a barátságos, vásárlóbarát légkör, és a vásárlók könnyebb tájékozódását biztosító kialakítás.

A BENU nemzetközi szinten és Magyarországon is folyamatosan követi vásárlói visszajelzéseit és szokásaik változásait. Az elmúlt évek legszembetűnőbb változása, hogy a vásárlók egyre többször keresnek egészségmegőrző és dermokozmetikai termékeket a gyógyszertárakban, magasabbak az elvárásaik, és szeretik, ha szélesebb a választék. Ezt igazolja a BENU Magyarország Zrt. 2018 tavaszán végzett felmérése, miszerint a gyógyszertárba betérők 49%-a a széles választékot, 31%-a már a modern, szebb megjelenést is említi a preferencia sorrendjében.

Az Európában bevezetett új dizájn a korábbi BENU-koncepció újragondolása, frissítése, amely maximálisan alkalmazkodik a gyógyszertárakkal szemben támasztott elvárásokhoz.
A kialakítás még barátságosabb lett, ám emellett a leghangsúlyosabb változás, hogy a vásárlókat még több információ segíti a termékek közti eligazodásban. Nemcsak alkategóriák, hanem a fő termékcsoportok neve is látható, így még könnyebben megtalálhatóak a szabadpolcokon kihelyezett termékek.
Az új gyógyszertárbelső továbbra is világos és nyitott, uralkodó színei a fehér, a kék és a zöld, amelyhez bézs és világosszürke kiegészítők társulnak. A színek és formák kombinációja még harmonikusabbá teszi a belső teret. A fények melegebbek, a formák lekerekítettebbek lettek. A tervezők természetes alapanyagokkal dolgoztak, így kerültek be a térbe a fa térelválasztó elemek és fahatású lamellák, valamint a bevásárlókosaraknál is törekedtek a természetes anyagok használatára. Mind a tervezés, mind pedig a négy héten át tartó kivitelezés során nagyon figyeltek arra, hogy energiatakarékos és környezettudatosabb megoldásokkal dolgozzanak, így például a gyógyszertárba a legmodernebb LED-es világítási rendszer került beépítésre.

A Shopmark Bevásárlóközpont az idei évben teljes felújításon esett át, ennek köszönhetően az ott működő BENU Gyógyszertár is új, nagyobb helyre költözött. A BENU Gyógyszertár Budapest Shopmark immár 150 m2-es alapterületű officinájával a legnagyobb hazai BENU Gyógyszertár lett.

A megújult bevásárlóközpont egyben kiváló lehetőség volt arra is, hogy az új BENU dizájn - elsőként Európában – modern, mai környezetben jelenjen meg.
A tágas, barátságos és a korábbinál informatívabb, átláthatóbb megjelenés így nemcsak a vásárlók elvárásaival, hanem az őt körülvevő miliővel is összhangban van, és biztosítja a vevők színvonalas kiszolgálását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 09:50, péntek | PR

A változékony időjárás sok autósnak okoz fejtörést

Az április meglehetősen szeszélyes volt, nyári meleget éppúgy lehetett tapasztalni, mint erőteljes lehűlést. Ez pedig sok autósnak okoz gondot, hiszen nem tudják, mire is készítsék fel járművüket.

2024. Május 08. 00:00, szerda | PR

A 2024. áprilisi teljes napfogyatkozás

2024. Május 02. 08:00, csütörtök | PR

Hogyan ismerhetők fel a száraz szem tünetei, hogy idejében kezeltethesd a problémát?

Bizonyos helyzetekben, például biciklizés vagy futás során, repülőn ülve, egy fűtött vagy légkondicionált szobában könnyen megtapasztalhatod a szemszárazságot.

2024. Április 30. 10:13, kedd | PR

7 dolog, amit jó, ha minden háztulajdonos meg tud javítani magának

Vannak, akik fázisceruzával a fülük mögött születtek és igazi ezermesterként mindent képesek megjavítani a ház körül.