Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Április 14. 09:36, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Kikapott a rangadón a Perutz

Kikapott a rangadón a Perutz

A Balatonfűzfő elleni mérkőzésen a Perutz rosszul sáfárkodott a helyzeteivel, ezért nem tudott pontot sem szerezni.

Perutz FC – Fűzfői AK 0-1 (0-0)
Gsz.: Kakas

Perutz FC: Présing – Nagy B., Nagy K., Varga B. (Cser 67.), Szalai Cs. (Gajdosi 80.), Mogyorósi, Rozman (Farkas 80.), Nagy D., Erdősi, Horváth T., Hauser B.
Fűzfői AK: Mocher - Szalai L., Bíró, László, Auerbach, Kuti, Babai, Szentmártoni, Molnár (Füle 46.), Méhes (Katus 90.), Kakas.

Pedig jól kezdték a mérkőzést a pápaiak, három komoly lehetőségük is volt az első fél órában - írja beszámolójában a Perutz FC közösségi oldala. A 9. percben Varga Bence vezetett kontratámadást, majd Nagy Krisztiánhoz passzolt, aki a bal kapufa mellé lőtt. A 23. percben Nagy Krisztián volt az előkészítő, Nagy Dávid azonban fölé bombázott. Egy perccel később Bíró bal alsóba tartó labdáját ütötte oldalra Présing. Két perccel később Nagy Bálint felívelése Nagy Krisztiánhoz került, ziccerét a kapus bal lábbal védte. A 41.percben ismét Nagy Krisztián pillanatai következtek, a pápai támadó három védőn is túljutott, már csak a kapussal állt szemben, de Mocher ismét védett.

A második felvonás első perceiben büntetőhöz jutott a Perutz, a labda mögé Varga Bence állt, aki középre lőtte a játékszert, Mocher azonban számított rá és megfogta a tizenegyest. A hazaiak hibáját a 63.percben az ellenfél megbüntette, Kakas helyezett higgadtan a kapu bal sarkába 0-1. A 82. percben Nagy Bálint szabadrúgását szedte ki a jobb felsőből Mocher, a 86. percben Erdősi gurított centikkel a bal kapufa mellé, a hosszabbításban pedig egy kapu előtti kavarodás után megint Erdősi került helyzetbe, a vendég kapus azonban ismét védeni tudott.

Kun-Szabó Attila: A múlt héthez hasonlóan ismét a számtalan kimaradt lehetőség miatt nem tudtunk nyerni. Az első félidőben háromszor vezettük a kapusra a labdát, mind kimaradt. Félidőben azt kértem, hogy gyorsabban játsszuk át a középpályát, próbáltuk a futógyorsaságunkat kihasználni. Az ellenfél kapusa ma extra teljesítményt nyújtott, ettől függetlenül ott volt a kezünkben a győzelem.

A Perutz április 20-án Várpalotára utazik.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.

2024. Április 29. 09:24, hétfő | Helyi

Mindenki táncolt - Tánc világnapja Pápán

Az április 29-i tánc világnapjához kapcsolódóan kétnapos rendezvényt szervezett Pápán, a Vadvirág Művészeti Egyesület és a Tánc-Lánc Alapítvány.

2024. Április 28. 14:17, vasárnap | Helyi

Mind a négy belvárosi közle rendbetételével végeztek a Pápai Polgárok

A Pápai Polgárok arra kívánják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a pápai közlék turisztikai desztinációk is lehetnének, ha megfelelően karban és tisztán lennének tartva.

2024. Április 28. 14:00, vasárnap | Helyi

Május elsején ezúttal is ébresztőt fújnak a Pápai Fúvósok - Mutatjuk az útvonalat

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.