Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2022. Október 16. 19:29, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu - Perutz FC

Ismét győztek a pápai fiatalok

Ismét győztek a pápai fiatalok

Négy mérkőzés óta tart a Perutz győzelmi sorozata, amelynek köszönhetően már a tabella harmadik helyén áll a pápai együttes.

Perutz FC - Devecser SE 2-1 (0-0)
Gsz.: Nagy K., Szántó ill. Szabó D.

Perutz FC: Varga – Rozman, Karácsony, Ruzsás, Cser, Szántó, Nagy K. (Tihanyi 83.), Nagy B., Horváth T., Pető (Bognár 90.), Varga (Budavári 65.). Edző: Kun-Szabó Attila.
Devecser SE: Károlyi – Szabó, Bukovics (Ménes 74.), Sipos, Korpos, Paksai, Sáringer, Móger, Venczel (Kiss 68.), Keringer, Hauser (Nagy 55.). Edző: Cserna Róbert.

Varga Bence nevéhez fűződött a meccs első lehetősége, aki egy szép szóló végén két embert is becsapott, bal lábas lövésére azonban leért Károlyi kapus, az ellentámadásból kialakult helyzetet pedig Varga tolta fölé - írja összefoglalójában a Perutz FC facebook oldala. Egy perccel később nagy ziccer maradt ki vendég oldalon, egy szöglet után visszatett labdát Bukovics bombázott öt méterről fölé. A 13. percben Horváth és Szántó futott össze, így került a labda Paksaihoz, aki a bal kapufát lőtte telibe. A hátralévő időben két szabadrúgást végezhettek el jó helyről a hazaiak, előbb Szántó a jobb kapufa mellé gurított, majd Nagy Bálint pontrúgását bravúrral kiszedte a devecseri kapus.

Szántó helyzetével indult a második félidő, Károlyi azonban jól zárta a rövidet. Az 56. percben Sáringer kapáslövése csattant a felső lécen, egy óra játék után pedig megszerezte a vezetést a Devecser: egy labdavesztés után Szabó lőtt a kapu jobb oldalába 0-1. Nem örülhettek sokáig a vendégek, Cser szögletét a hosszún érkező Nagy Krisztián bólintotta a kapuba 1-1. A 78.percben Nagy beadását Budavári centikkel fejelte mellé. A slusszpoén a 91.percre maradt, Szántó kapta meg a labdát, majd a tizenhatosnál egy higgadt csellel elfektetett két védőt, végül a kapu bal sarkába lőtt 2-1. A Perutz ezzel a sikerrel a tabella harmadik helyére jött fel.

Kun-Szabó Attila: A sorstól most visszakaptunk valamit. Jól kezdtük a mérkőzést, jól passzoltunk, jó támadásokat vezettünk, csak kihagytuk a helyzeteinket. A második félidőben hátrányba kerültünk, szerencsére hamar ki tudtunk egyenlíteni, és lendületben is maradtunk. A végén egy szenzációs góllal megnyertük a mérkőzést, ami annak volt köszönhető, hogy végig töretlenül hittünk a sikerben.

A Pápa október 22-én Pétre utazik.

Fotó: Perutz FC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.