Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. November 27. 19:25, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Győzelemmel folytatta szereplését a Perutz, amely a második helyen zárta az őszt

Győzelemmel folytatta szereplését a Perutz, amely a második helyen zárta az őszt

A pápai fiatalok a Sümeg együttesét múlták felül.

Perutz FC – Sümeg VSE 2-1 (2-0)
Gsz.: Karácsony, Nagy K. ill. Nimsz


Perutz FC: Varga – Rozman, Ruzsás, Cser, Horváth, Szántó, Nagy K. (Erdősi 93.), Nagy B., Karácsony (Bognár 48.), Gajdosi, Pető.
Sümeg VSE: Kovács - Márkus, Nimsz, Bujtor (Margó 73.), Sabjanics, Reicz (Varga 73.), Rédei, Szakonyi, Görhes A., Ferenczi (Horváth 73.), Görhes T. (Pap 83.)

Nem volt sok helyzet az első félidőben, egészen a 38. percig meddő mezőnyfölényben futballozott a Pápa - írja beszámolójába a Perutz FC Facebook oldala. Gajdosi és Nagy Krisztián állt legközelebb a vezetés megszerzéséhez, ám mindkét alkalommal védett a kapus. Az első játékrész hajrájában viszont két gólt is sikerült szereznie a hazaiaknak, előbb Szántó passzából Karácsony tekert szépen a hosszúba, majd Rozman jól vette észre a hosszún Nagy Krisztiánt, akinek lövésébe a kapus csak beleérni tudott.

2-0-át követően a szünet után sem volt sok lehetőség a vendég kapu előtt, aztán a 79.percben a semmiből Nimsz egy egyéni akcióból kis szerencsével szépített, így az utolsó tíz perc tartogatott némi izgalmat, ám minimális előnyét meg tudta őrizni és három ponttal gazdagodott a Pápa.

Kun-Szabó Attila: Nehezen tudtuk feltörni a szervezetten védekező ellenfelet, teljesen visszaálltak, felépített támadásaik nem is voltak, ívelgettek és a lepattanókból próbáltak gólt szerezni. Ettől függetlenül nem játszottunk jól, a második félidő második fele nem tetszett, sajnos nem tudtam cserélni, a padon is sérült játékos ült, belső változtatásokkal igyekeztem felrázni a csapatot, de ennek is kevés sikere volt.

A Perutz előrehozott tavaszi fordulóval zárja az évet, december 4-én vasárnap 13 órától a Magyarpolány érkezik a Perutz Stadionba.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni