Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2024. Február 16. 18:25, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Forgatag a belvárosban!

Forgatag a belvárosban!

Kiválóan sikerült a farsang és a Valentin nap jegyében szerveződött rendezvény, amely a belvárosi üzletek összefogásában valósult meg!

Tavaly novemberben kezdett szerveződni a belvárosi üzletek összefogása. Az adventi időszakban minden pénteken hosszabb nyitvatartással várták a vásárlókat, az önkormányzat pedig programokat szervezett ezekre a napokra. A kiváló tapasztalatok után megszületett a döntés, hogy idén minden hónapban szerveznek egy-egy ilyen pénteket. A mai napra össze is állt a program, az üzletek a hosszabb nyitvatartás mellett koncerteket is szerveztek, a vendéglátóhelyek pedig farsangi fánkkal készültek. 16 órától a Turbó Együttes zenélt, 17:30-tól pedig Bene Gabi énekelt, a közönséget is bevonva előadásába. Mindannyian térítésmentesen vállalták a fellépést, csatlakozva az üzletek összefogásához.

- Amikor valami olyasmibe kezd az ember, amit még nem próbált ki, mindig izgalmas, hogy mi sül ki belőle. Hiába tettünk bele sok-sok energiát, nem tudtuk, hogy az emberek eljönnek-e. Nagyon nagy örömmel tapasztaltuk, hogy ennyi embert sikerült megszólítanunk, a legtöbb helyen már este 6-ra elkapkodták a fánkokat, sokan voltak a koncerteken is. Azt gondolom, igazán jól sikerült ez a mai este - mondta el Hetyei Olga üzlettulajdonos hozzátéve, mindenképpen folyatódik az összefogás, a március 22-i program már most majdnem teljesen összeállt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.