Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. Május 24. 11:08, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Érthetetlen! 2:0-ról nem tudott nyerni a Perutz a már kiesett Szabadkikötő ellen

Érthetetlen! 2:0-ról nem tudott nyerni a Perutz a már kiesett Szabadkikötő ellen

Az utolsó tíz percet leszámítva végig uralta a mérkőzést a hazai csapat, aztán a hajrában valami történt. Az utolsó fordulóra maradt a döntés, hogy marad-e a harmadosztályban a Pápa.

Minden jól indult, a Perutz dominált, helyzeteket alakított ki, a 25. percig a vendégek szinte át sem lépték a félpályát, ekkor azonban Szigetinek bravúrral kellett védenie Földi fejesét. A 38.percben megszerezte a vezetést a Perutz, Nagy lövése kijött a vendég kapusról, Szilágyi azonban elsőként érkezett a kipattanóra és a hálóba lőtt 1-0.

A második félidőben is futószalagon jöttek a hazai lehetőségek, Skriba, Szilágyi és Hanzl is közel állt a második gólhoz. A 64.percben a szórványos vendég próbálkozások egyikét láthattuk, Jakab lövését Szigeti szögletre tolta. A 75.percben Hanzl Mátét buktatták a tizenhatoson belül, a jogos büntetőt Skriba magabiztosan értékesítette 2-0. A hajrá azonban nem várt fordulatokat tartogatott, a 86.percben Farkas szabadrúgásból szépített, sőt a 93.percben jött a feketeleves, a csereként pályára lépő Dala lövése 16 méterről utat talált a lábak között a kapuba 2-2. Az utolsó másodpercben Dóczit állította ki egy szabálytalanság után a játékvezető, maradt a csalódást keltő döntetlen - írja a Perutz FC facebook oldala.

Takács Gábor: Ennyi helyzettel három mérkőzést meg lehetett volna nyerni. Nem játszottunk rosszul, a 86.percig az történt a pályán, amit szerettünk volna. Fogalmam sincs mi történt a hajrában, egy agyonnyert meccsen meg kell elégednünk az egy ponttal. Nem adjuk fel, jövő héten remélem fordul a kocka.

Folytatás jövő héten a Lipót ellen, szintén hazai pályán. Ha a Perutz győz, akkor bent marad a harmadosztályban, vereség, vagy döntetlen esetén azonban a BKV Előre, vagy a Gárdony csapata megelőzheti. A BKV az Érdet fogadja, míg a Gárdony a Szabadkikötő együtteséhez látogat.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.