Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2019. Június 17. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Állatok hurcolhatták a lábat az árokpartra?

Állatok hurcolhatták a lábat az árokpartra?

Legalábbis a TV2 Tények című hírműsorában ez a feltételezés hangzott el, azonban valójában továbbra sem lehet tudni, hogy miként kerülhetett Mezőlak határába a testrész.

Hírportálunk számolt be elsőként a bizar esetről, amely országos szinten is nagy visszhangot kapott. Mint ismeretes, egy emberi lábat talált egy autós pénteken késő délután Mezőlak közelében, kerékcsere közben. A TV2 megszólaltatta az illető barátját, aki szerint a rendőrök azt feltételezik, hogy vonat vághatta le a lábat, amelyet aztán állatok hurcoltak el.

Ez azonban nem magyarázza meg azt, hogy miért nem találják továbbra sem a láb "gazdáját", aki nyilván kórházba került volna, ha ilyen súlyos baleset történik vele. De azért is sántít a feltételezés, mivel a beszámoló szerint a bakancs az út szélén volt, míg a láb beljebb, az árokban. Ha állatok hurcolták oda a testrészt, akkor miért volt külön a láb és a bakancs? Számos kérdés merül tehát fel az eset kapcsán, a rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálja az ügyet és nem ad ki semmilyen információt a sajtó számára.

Reméljük hamarosan megoldódik a rejtély.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.