Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2019. Június 15. 08:08, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Emberi testrészt talált egy autós Mezőlak közelében

Emberi testrészt talált egy autós Mezőlak közelében

Olvasónk tájékoztatása szerint pénteken késő délután egyik ismerőse kerékcsere közben egy emberi lábat talált az árokban, Mezőlak közelében.

FRISSÍTÉS: Megkeresésünkre a Veszprém Megyei Rendőrfőkapitányság azt írta, hogy az ügy körülményeit általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálja a rendőrség, ám az ennél bővebb tájékoztatást a jogszabály nem teszi lehetővé - írják.

Olvasónk elmondta, az illető, aki megtalálta a testrészt, azonnal értesítette a rendőrséget. Állítása szerint keresőkutyákkal vizsgálják át a környéket, de egyelőre a rendőrök sem tudják, hogy mi történhetett és hogyan kerülhetett az út szélére a testrész.

Címkék: rendőrség, testrész

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 11. 15:11, hétfő | Helyi

Balesetet okozott, majd elhajtott a pápai férfi

Cserbenhagyás miatt indult büntetőeljárás egy 60 éves férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

2019. November 11. 13:12, hétfő | Helyi

Bűnmegelőzési előadás időseknek

A helyi önkormányzat által szervezett idősek napi rendezvényen tartott vagyonvédelmi előadást a Pápai Rendőrkapitányság megelőzési előadója Kemenesszentpéteren.

2019. November 10. 19:25, vasárnap | Helyi

Hármat lőtt, mégsem győzött a Perutz

Mosonmagyaróvárra utazott a pápai csapat az NBIII Nyugati csoportjának 14. fordulójában.

2019. November 10. 08:08, vasárnap | Helyi

Új eszköz került a rendőrautókba

Segítségnyújtást szolgáló, speciális eszközzel látta el a rendészeti feladatokat ellátó szolgálati gépkocsikat a Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság.