Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Július 28. 07:26, kedd | Helyi sport
Forrás: Papa-ma.hu

Alakul a Perutz kerete

Alakul a Perutz kerete

Már húsz igazolt labdarúgója van a megyei első osztályban induló pápai alakulatnak. Szükség is van a sietségre, mivel augusztus közepén már rajtol a pontvadászat.

A Pápai Perutz FC ezen a héten hivatalosan is megkezdi az edzőmérkőzéseket, igaz az idő rövidségére való tekintettel ezekből nem sok lesz. Július 29-én idegenben Celldömölkkel meccsel Marton Miklós csapata, majd augusztus 1-jén 18 órától - immár Pápán - Bácsával és Bábolnával is egy-egy félidő erejéig összeméri erejét. A vezetőség a háttérben közben folyamatosan a keret megerősítésén dolgozik, értesüléseink szerint ezidáig körülbelül húsz labdarúgó tette át a székhelyét a Perutzba, a névsor nem végleges, úgy tudjuk több, meghatározó játékossal is hamarosan megegyeznek. Íme a nem hivatalos névsor:

Kapusok:
Szíjjártó Kristóf
Porcelán Kristóf

Védők:
Tóth Máté
Badics Patrik
Szabó Bence
Györkös Zoltán
Orovecz András
Ughy István
Kálmán István

Középpályások:
Szabó Martin
Kálmán Norbert
Palkovics Ádám
Mészáros Dávid
Süle Norbert
Radó Tamás

Csatárok:
Szabó Bálint
Véber Gergő
Páli Márk
Róka Roland
Venczel Zoltán

A hivatalos sorsolást július 29-én tartják. Bocskay László elnök elmondta, a tervek szerint a hazai bajnoki találkozókra 500 forintos áron lehet majd belépőt váltani, a nyugdíjasoknak és diákoknak kedvezményes jegyárak lesznek, 14 éves kor alatt pedig térítésmentesen lehet megtekinteni a mérkőzéseket. A bérlet ára - mely egyelőre az őszi szezonra szól majd - 2500 forintba kerül.

Címkék: labdarúgás, perutz fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.