Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2022. November 04. 11:34, péntek | PR
Forrás: (x)

A munkaruházat fontossága: 3+1 indok, hogy a te céged dolgozói is viseljék

A munkaruházat fontossága: 3+1 indok, hogy a te céged dolgozói is viseljék

A mai napig rengeteg olyan cég van – éttermek, kávézók vagy különböző szórakozóhelyek (mozi, bowlingterem, diszkó) -, ahol az alkalmazottak nem viselnek egységes munkaruházatot.

A tulajdonosok, vezetők érve ilyenkor legtöbbször az, hogy túl drága és semmi értelme, ettől nem lesz jobb a szolgáltatás. Ebben azonban tévednek. Az egységes öltözéknek számos fontos szerepe van és igenis javít a szolgáltatáson. Mutatjuk, miért.

Segítség

Az egyik legkézenfekvőbb ok a megkülönböztethetőség. Bárhová is megyünk, ha segítségre van szükségünk jó, ha azonnal tudjuk, kihez fordulhatunk. Az ügyfelek dolgát megnehezítheti, ha az alkalmazottak is hétköznapi viseletet hordanak, így nem egyértelmű, hogy ki alkalmazott és ki vendég, vásárló. A munkaruházat viselésével azonban az ügyfeleknek rögtön lehetősége van segítséget kérni, kérdést feltenni és a jövőben sokkal szívesebben térnek vissza ismét.

Hitelesség, megbízhatóság

A munkaruha – különösen, ha a cég logója is megtalálható rajta – egyfajta hitelességet és megbízhatóságot sugároz. Az ügyfelek és vendégek komolyabban veszik azokat a helyeket, ahol a dolgozók egységes munkaruhát viselnek. Úgy érzik, hogy bizalommal fordulhatnak hozzájuk és a termékek, szolgáltatások minőségét is jobbnak, megbízhatóbbnak érzik.

Biztonság, védelem

Egyes munkaterületeken nem az előbbi okokból kifolyólag szükséges a megfelelő öltözék viselése. Az építőiparban például kötelező a munkavédelmi felszerelés és ruházat. Ezeknek – például a munkavédelmi bakancsnak - szigorú szabványoknak kell megfelelniük, nem véletlen, hiszen céljuk, hogy védelmet nyújtsanak az esetleges munkából adódó veszélyekkel szemben és megelőzzék a baleseteket.

A MunkaruhaDivat.hu-n például nemcsak minden szakmához megfelelő munkaruhák, de különböző munkavédelmi öltözékek is megtalálhatók.

Elegancia

Végül, de nem utolsó sorban az elegancia is egy azok közül az okok közül, amelyek miatt érdemes az alkalmazottaknak egységes munkaruhát beszerezni. Ez a szempont részben kapcsolódik a hitelességhez és megbízhatósághoz. Amennyiben dolgozóink számára egységes és elegáns munkaruházatot választunk, megelőzzük vele, hogy a saját maguk által választott öltözék esetleg túl hétköznapi legyen, vagy nem elég elegáns a cég profiljához.

Az embereknek minden téren fontos a szépség. Sokkal hamarabb választanak olyan helyet, ahol a munkavállalók elegáns öltözéke letisztult külsőt kölcsönöz a szolgáltatóegységnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 10:13, kedd | PR

7 dolog, amit jó, ha minden háztulajdonos meg tud javítani magának

Vannak, akik fázisceruzával a fülük mögött születtek és igazi ezermesterként mindent képesek megjavítani a ház körül.

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.