Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. November 08. 17:33, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A csapatnyi hiányzóval felálló Perutzot simán győzte le a Gárdony

A csapatnyi hiányzóval felálló Perutzot simán győzte le a Gárdony

A koronavírus érintettség miatt igencsak felforgatott csapattal állt ki a pápai együttes a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő csapatának otthonában. A hazaiak nem egyeztek bele a meccs elhalasztásába.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő - Perutz FC: 5:1 (2:0) Tóth 3, Szabó, Balogh, illetve Hanzl

A sok vírusfertőzött csapattag miatt Lengyel Ferenc vezetőedző a Horváth, Mogyorósi, Bence, Zsirai, Böröczky, Cser, Szilágyi, Hanzl, Molnár, Németh E., Benecz tizenegyet tudta pályára küldeni, a cserepadra pedig mindössze három játékos tudott leülni, mindnyájan utánpótlás játékosok, de a kezdőcsapatban is helyet kaptak ketten a PELC U-19-es csapatából.

Ahogy az várható volt, nem a pápai csapatról szólt a mérkőzés, sőt, már a negyedik percben megszerezte a vezetést a Gárdony. Az első játékrész végén 2:0 volt az állás, a különbség a második játékrészben tovább nőtt, összesen ötöt kapott a felforgatott pápai csapat, amely Hanzl révén szépíteni tudott.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő: Schener - Ujvári, Kónya ('47 Koronczi), Király, Balogh A. ('70 Balogh B.), Zsigmond ('76 Cziklin), Tóth, Mód ('76 Parádi), Rodenbücher (70 Balogh P.), Kercsó, Szabó, vezetőedző: Oláh Attila.

Perutz FC: Horváth, Mogyorósi ('71 Cseke), Bence, Zsirai, Böröczky (77 Herber), Cser, Szilágyi, Hanzl, Molnár, Németh E., Benecz, vezetőedző: Lengyel Ferenc.
A Perutz FC november 14-én a THSE-Szabadkikötő vendége lesz.

A Perutz FC november 14-én a THSE-Szabadkikötő vendége lesz.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.