Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2023. Október 15. 08:37, vasárnap | Helyi

Legyőzte a Perutz a Tihany együttesét

Legyőzte a Perutz a Tihany együttesét

A pápai csapat a Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján a Tihanyt Nagy Dávid találatával 1-0 arányban győzte le.

Perutz FC – Tihanyi FC 1-0 (0-0)
Gsz.: Nagy D.

Perutz FC: Présing – Nagy B., Kun-Szabó, Nagy K., Varga B., Szalai, Rozman, Nagy D. (Hauser 54.), Cser (Császár 70.), Erdősi, Horváth T.

Tihanyi FC: Illés - Dévényi, László (Marton 82.), Barcza, Fehér (Kovács 61.), Tar, Henn, Sudár (Tar 82.), Vojnity, Szücs, Nemes.

A pontvadászat 10. fordulójában azt a Tihanyt fogadták a pápaiak, melytől az előző kiírásban oda-vissza vereséget szenvedtek, így volt törlesztenivalójuk - kezdi beszámolóját a Perutz FC közösségi oldala.

Az első félidőben több alkalommal is megszerezhették volna a vezetést a pápaiak, ám Varga megpattanó lövésénél és Horváth próbálkozásánál is helyén volt Illés kapus. Öt perccel a szünet előbb Cser hálóba tartó lövésénél az utolsó pillanatban tisztázott az egyik védő.

A második etap ötödik percében aztán góllá érett a fölény, Horváth középre adását egy átvétel után Nagy Dávid lőtte a kapu bal oldalába 1-0. A hátralévő időben okosan őrizték előnyüket a hazaiak, igazi csapatként harcolva megérdemelt győzelmet ünnepelhettek. A győztes találkozót sérült játékosuk, Cseke Patrik is a helyszínen tekintette meg.

Kun-Szabó Attila: Nagyon készültünk erre az összecsapásra. A srácok többségének ez már a harmadik meccse volt a héten, ami a második félidőre rányomta a bélyegét. Az első felvonásban sok helyzetünk volt. A vezetés megszerzése után nagy erőket mozgósítottunk az előny megtartására, igazi csapatmunka volt ez a három pont.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.