Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2014. Január 17. 15:29, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Baloldali összefogás Pápán - Kerecsényi Zoltán visszalép

Baloldali összefogás Pápán - Kerecsényi Zoltán visszalép

Választókerületünkben egyetlen baloldali jelölt indul a fideszes Kovács Zoltánnal és a jobbikos Ferenczi Gáborral szemben. A baloldal győzelemre készül és mindent vissza akar állítani.

Kerecsényi Zoltán, a Demokratikus Koalíció helyi elnöke ma délután tartott közös sajtótájékoztatót Baracskai József országgyűlési képviselővel. Kerecsényi Zoltán örömét fejezte ki, hogy megszületett az országos baloldali ellenzéki megállapodás. - A együttműködés érdekében személyes politikai lépéseket is kellett tenni. Nekem is. Ezért visszaléptem az országgyűlési képviselőjelöltségtől. A DK Veszprém megye 4. számú választókerületi szervezete és a magam nevében is szeretnék gratulálni Gőgös Zoltán jelöltségéhez - fogalmazott a helyi politikus. Kerecsényi Zoltán kiemelte, semmilyen politikai hátralépés nem túl nagy ár a jelenlegi hatalom leváltása érdekében. Hangsúlyozta, az összefogásban pártja nem fogja feladni önálló identitását, de a kampányban részt kívánnak venni. - Ha Gőgös Zoltán igényli, akkor el szeretném kísérni valamennyi kampányprogramjára, hogy a DK részéről jómagam személyesen korteskedhessem mindenhol, ahol ő megjelenik.

Baracskai József kiemelte Kerecsényi Zoltán személyes áldozatvállalását. Mint mondta, erre a Fidesz által megalkotott választási rendszer miatt van szükség. - A demokratikus ellenzék összefogásával eséllyel indulunk a 2014-es választásokon. A Fidesz elherdálta a magánnyugdíjpénztári vagyont, most pedig eladósítja az országot az orosz barátaiknak. Ezzel szemben a Gyurcsány-Bajnai kormány milliárdokat adott, akár Pápára is. Körül lehet nézni, hogy az előző ciklusban mi minden épült, vagy milyen döntések születtek. 2014-ben le kell váltani az Orbán-kormányt, és a választások után mindent, amit Orbánék kétharmados törvénnyel megalkotott, vissza fogunk állítani - zárta gondolatait a párt elnökségi tagja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 15:47, kedd | Helyi

NATO hadgyakorlat egyik központja a pápai légibázis

A Swift Response a Steadfast Defender 2024 részgyakorlata, amely a NATO szövetség keleti térségét helyezi középpontba.

2024. Május 07. 15:22, kedd | Helyi

Méhlegelőt alakítanak ki Pápán

A Városfejlesztő Kft. munkatársai a Külső-Várkertben telepítenek valódi méhlegelőt.

2024. Május 06. 17:55, hétfő | Helyi

Grőber Attila: Van jövőképünk, van programunk!

Több ezer aláírást gyűjtöttek össze a Közösen Pápáért és az Élhető, Gyarapodó Városért Egyesületek, valamint hat ellenzéki párt által támogatott jelöltek, akiket nyilvántartásba vett a választási bizottság.

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.