Városlista
2020. szeptember 28, hétfő - Vencel

Programok | Egyéb

Szívemhez Szorítom -Vendég: Beck Zoli

Júl. 04. Szom 18:00 -20:00
Pannonia Reformata Múzeum | Veszprém, Pápa, Fő utca 6.

Mit szorítunk a szívünkhöz, ha másfél méter távolságot kell tartanunk az élettől? És amikor ez már nem előírás? Közelebb jön akkor az élet? És mit hoz magával, ami aztán ott van a szívünk körül? A Szívemhez szorítom soro

Ezeken az alkalmakon számunkra fontos dalokról beszélgetünk, bízva abban, hogy ez másokat is érdekel. Igyekszünk megfogalmazni azokat a kérdéseket, élethelyzeteket, amiket ezek a dalok nekünk jelentenek, amiért közel kerültek hozzánk. Nem a „megmondások“, hanem inkább kérdések, közös gondolkozások percei ezek. Arra kértük Beck Zolit, hogy a számára éppen most fontos dalokat hozza el közénk, hogy azokról beszélgessünk, gondolkozzunk, közben felemeljük a szívünket oda, ahol több az élet!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, maximum 100 fő jelentkezését tudjuk elfogadni. A regisztrációt ezen a linken lehet megtenni: (https://forms.gle/ovL7qU6ugeo3XwWZA)

A programot a Pannonia Reformata Múzeum (Pápai Református Ótemplom) udvarán szeretnénk megtartani, rossz idő esetén átmegyünk az Ótemplomba.

Pannonia Reformata Múzeum

Veszprém, Pápa, Fő utca 6.