Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Programok | Egyéb

23. Pápai Agrárexpo

Ápr. 26. Pén - Ápr, 28. Vas 20:00
Városi Sportcsarnok | Veszprém, Pápa

2019. április 26-28. között immár 23. alkalommal kerül megrendezésre a Pápai Agrárexpo, amely a Nyugat-Dunántúl kiemelt jelentőségű mezőgazdasági szakkiállítása és vására.

A háromnapos, hosszú évek óta sikeres, az előző években több ezer látogatót vonzó rendezvényt idén is a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szervezi.
Az agrárexpó ezúttal is kiváló lehetőséget biztosít a régió agrárgazdasági szereplőinek a bemutatkozásra, a potenciális üzletfelekkel való találkozásra és a tartalmas kikapcsolódásra. A rendezvénynek egyúttal fontos célja az is, hogy a gazdálkodók megismerkedhessenek az innovatív termékekkel és technológiákkal, eljussanak hozzájuk a legújabb szakmai információk.
Ezeken kívül a rendezvény tematikája komoly újdonsággal is kiegészül. Felismerve az agrárium egyik jelentős kihívását, idén a Pápai Agrárexpo a generációváltás kapcsán felmerülő kérdésekre fókuszál és próbál meg hatékony válaszokat adni rájuk. Ennek megfelelően a kiállítás és vásár fedett tereit a témának kívánjuk szentelni, miközben a fiatalabb generáció számára létrehozzuk az ország legnagyobb agrárjátszóterét, ezzel is felhívva figyelmüket az agrárium szépségeire, illetve a benne rejlő lehetőségekre. Ezeket tartalmasan egészítik ki a korábban már megszokott szakmai konferenciák, amelyek során ismét aktuális kérdések megvitatására kerül sor.

Nagyobb mérethez kattintson a képre!

Városi Sportcsarnok

Veszprém, Pápa