Városlista
2020. április 6, hétfő - Vilmos, Bíborka

Képek | Kultúra

Touch 'n Go koncert - Pápa

2013-09-22 09:09:26

Az Amerikai Légierő egyik leghíresebb zenekara adott fergeteges koncertet Pápa főterén. Az Európában turnézó Touch ’n Go szombaton este nyolc órától lépett fel.
A zenekar nagyon népszerű, mivel Amerikában ismert pop-, rock-, R ’n’ B-dalokat dolgoz fel. A tagok hivatásos zenészek, a légierő tagjai, akik tehetségesek, lelkesek, ezért minden egyes előadásukat egyedi hangulat övezi.
A zenekar 1976-ban alakult, emberek milliót kápráztatták el már Európában. Játszottak fesztiválokon, színházakban és katonai bázisokon is. Az együttes sokfelé turnézik szerte a világon, az amerikai hangulatot hozzák el a szolgálatot teljesítőknek és civileknek egyaránt. Egyedi hangulatot teremtenek azzal, hogy bemutatják az amerikai zene múltját és jelenét is, mindezt az amerikai légierőn keresztül.
A kiváló hangulatú koncerten a közönség olyan világhírű klasszikusokat énekelhetett együtt a zenekarral, mint a We are young, a Sweet home Alabama vagy akár a Save me San Francisco.

Touch 'n Go koncert - Pápa
Touch 'n Go koncert - Pápa Touch 'n Go koncert - Pápa Touch 'n Go koncert - Pápa Touch 'n Go koncert - Pápa Touch 'n Go koncert - Pápa Touch 'n Go koncert - Pápa Touch 'n Go koncert - Pápa Touch 'n Go koncert - Pápa Touch 'n Go koncert - Pápa Touch 'n Go koncert - Pápa