Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Április 23. 12:44, hétfő | PR

Yope, ami megérint

Yope, ami megérint

Mindenki találkozott már azokkal a fogalmakkal, hogy száraz, feszülő, berepedezett bőr, ami rosszabb esetben még viszket is és vörösben pompázik.

Ezt hallva mindenki rávágja, hogy tudjuk, ezek a száraz bőr tünetei. Igen, leggyakrabban annak kapcsán találkozunk vele, de nem feltétlenül csak azok tapasztalják őket, akiknek száraz a bőrük. Hiszen okozhatja a bőr igénybevételen, az elégtelen folyadékfogyasztás, a szélsőséges időjárási viszonyok, sőt ami a legmeglepőbb, számos kézmosó szappan tartalmaz olyan adalékanyagokat amik szárítják, irritálják a bőrt.

Sajnos az a tapasztalat, hogy a mai kézmosók nagy része számtalan vegyi, és nem feltétlenül egészséges anyagot tartalmaz, mint amilyenek a tartósítószerek, mesterséges színezők, aromák és szilikonok. Mindegyik túl akar tenni a másikon azzal, hogy még illatosabb, krémesebb, habosabb kézmosót tárjon a nagyközönség elé. Igaz, hogy ez sikerül is, de sajnos a minőség rovására megy. Elveszíti ezáltal a hidratáló, ápoló hatását és így már csak egy sima kézmosó, vagy még az sem.

Szerencsére megjelent a piacon a Yope, mintegy hiánypótló az egészséges kézmosók, szappanok és a tusfürdők kategóriájában, mivel a készítői felismerték, hogy ez milyen káros, ezért megalkották a Yope termékcsaládot. Ezeket elismert vegyészek és bőrgyógyászok segítségével készítették, így biztosítva a minőséget. Természetes összetevőinek hála nem tartalmaznak illatanyagot sem egyéb kémiai vegyületet, 92-98 százalékban természetes anyagokból készül. Illata természetes, a növényi összetevők a finom illat forrása, gyengéden ápol és hidratál. A külleme egyedi, speciális dizájn jellemzi, ezért könnyű felismerni, bárhol is látjuk.

Számos illatban kapható, többek között vaníliás fahéj, gyömbéres szantálfa, méz és bergamot, füge, hogy csak néhányat említsünk a legjobbak közül. Mindannyiunk szerencséjére a termék készítői nem álltak meg a kézmosók elkészítése után, hanem bővítették a kínálatot kézkímélő mosogatószerekkel, tusfürdőkkel, és kézkrémekkel is. Tették mindezt természetes aromákkal, így az illatuk egyedi és nagyon kellemes. Regeneráló hatásának hála igen népszerű azok körében, akiknek irritált, igénybe vett a bőrük.

Nagy előnye továbbá, hogy annak ellenére, hogy természetes és hidratálja, puhítja a bőrünket, az ára megfizethető, emiatt mindenki számára elérhető, például a Bodybutiq webshopjában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.