Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. November 11. 14:40, péntek | Bulvár
Forrás: mno.hu/MTI

Whiskys hordóban akar nyugodni Johnny Depp

Whiskys hordóban akar nyugodni Johnny Depp

Bizarr ötlete támadt Johnny Depp színésznek arról, hol nyugodna szívesen: a filmcsillag választása whiskys hordóra esett.

Depp a TV Movie című újságnak beszélt arról, hogy talán whiskys hordóban lenne a legjobb, és barátai ihatnának egy-egy kortyot a hordóból. A színésztől nem állnak távol a temetkezéssel kapcsolatos furcsaságok, barátjának, Hunter S. Thompson írónak teljesítette utolsó akaratát. „Mindig is látványos távozásról álmodozott, azt akarta, hogy egy saját építésű ágyúból lőjék ki” – mondta Depp. „Így hát 2005-ben bekövetkezett halála után építettem egy óriási ágyút, és a mennybe katapultáltam hamvait” – részletezte.

Johnny Depp jelenleg épp a Thompson műve alapján készült, Rumnaplók című filmben látható.

Címkék: Johnny Depp, whisky

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára