Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2011. Augusztus 25. 12:57, csütörtök | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Vonaton vitték a lopott biciklit

Vonaton vitték a lopott biciklit

Szerencséje volt annak a pápai fiatalembernek, akinek 2011. 08. 24-én este, a pápai vasútállomás kerékpár tárolójából lopták el a lezáratlanul hagyott biciklijét.

A férfi barátnőjét kísérte ki az állomásra, majd a vonat indulását követően azt tapasztalta, hogy a tárolóban hagyott járművének nyoma veszett. Azonnal hívta telefonon párját és megkérte, nézzen körül a szerelvényen. A hölgy fel is fedezte az egyik vasúti kocsiban az ellopott kétkerekűt, amiről értesítették a Pápai Rendőrkapitányság ügyeletét. A vonat Celldömölkre tartott, ezért az ügyeletes az ottani kollégáitól kért segítséget. A celli rendőrök a helyi állomásra siettek, ahol egy férfi és egy nő "társaságában" megtalálták a Pápáról eltulajdonított biciklit.

A celldömölki illetőségű tolvajok ellen tulajdon elleni szabálysértés miatt feljelentés készült, a kerékpár pedig vissza került jogos tulajdonosához.   

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 11:54, hétfő | Helyi

Újabb állandó kiállítás újul meg a Kékfestő Múzeumban

3 millió forintból modernizálják az állandó tárlatot, amely nem az első kiállítása a múzeumnak, amely új köntösben várja majd a látogatókat.

2019. Október 21. 11:03, hétfő | Helyi

Valami történt a Kisligetnél

Rendőrségi szalaggal zárták le a pápai park egy részét, több rendőrautó is a helyszínen van.

2019. Október 21. 11:00, hétfő | Helyi

Módosul a menetrend az őszi ünnepnapok idején

Az október 23-i és a november 1-jei ünnepnapokon, valamint az őszi szünet ideje alatt változik a helyközi és a Volánbusz üzemeltetésében lévő helyi járatok közlekedési rendje.

2019. Október 21. 08:25, hétfő | Helyi

Átvették megbízólevelüket a frissen megválasztott önkormányzati képviselők

Dr. Édes Ágnes, a Helyi Választási Bizottság elnöke hétfőn reggel átadta a megbízólevelet a múlt vasárnapi önkormányzati választáson mandátum szerzett képviselőknek.