Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2015. Augusztus 25. 09:07, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Volt barátnőjénél rongált

Volt barátnőjénél rongált

Bemászott volt barátnője udvarába és betörte az egyik ablakot egy döbröntei férfi. A pápai rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

A sértett 2015. augusztus 21-én délután több ízben is segítséget kért a rendőrségtől, mivel volt barátja megjelent a házánál és onnan nem akart távozni. A férfi először virágcserepeket tört össze az utcán, ami miatt a kiérkező járőrök figyelmeztették és távozásra szólították fel. Késő délután a hölgy újfent értesítette a rendőröket. Ekkor a férfi az engedélye nélkül bemászott az udvarába és ott betörte a ház egyik ablakát. A helyszínre érkező Németh Zoltán r. főtörzsőrmester körzeti megbízott és járőrtársa a 30 éves S. Imrét előállította a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol a férfit szabálysértési őrizetbe vették. A tulajdon elleni szabálysértés – magánlaksértés és rongálás – elkövetése miatt indított eljárás iratait a pápai rendőrök 2015. augusztus 24-én gyorsított bírósági eljárás lefolytatásának céljából küldték meg a Veszprémi Járásbírósághoz.

A kép illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 09:06, vasárnap | Helyi

Perutz-győzelem a nyitányon!

A pápai csapat a Veszprém vármegyei labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában 3-2 arányban legyőzte Balatonalmádi csapatát.

2024. Március 02. 12:06, szombat | Helyi

Bezárja pápai üzletét a CCC!

A cipőket és kiegészítőket árusító üzletet bezárja a multinacionális vállalat.

2024. Március 01. 17:10, péntek | Helyi

Egy elveszettnek hitt élet találtatott meg!

Lovász István festőművésznek nyílt kiállítása a Pannonia Reformata múzeumban. Az Ujvári János Református Szeretetotthon lakójának életútja megindító.

2024. Március 01. 14:00, péntek | Helyi

Az új köztársasági elnök is egy kicsit pápai!

Sulyok Tamás néhány napja lett Magyarország köztársasági elnöke. Nagyapja annak a Sulyok Dezsőnek a testvére volt, aki korábbi pápai polgármester, országgyűlési képviselő volt.