Városlista
2020. december 2, szerda - Melinda

Hírek

2018. Május 20. 05:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Vizet forralt és megégett 10 hónapos kisfia

Vizet forralt és megégett 10 hónapos kisfia

Égési sérüléseket okozott a gondatlanság

A nyomozás adatai szerint egy ráckevei nő otthonában 2017. szeptember 18-án reggel egy fazékban vizet forralt, amiben 10 hónapos gyermekét kívánta megfürdetni. A forró vizet letette a padlóra, majd a helyiségben egyedül hagyta kisfiát, aki a fazekat maga felé húzta és a forró vizet magára öntötte. A gyermek az orvosi adatok alapján életveszélyes sérüléseket szenvedett, testének nagy részén átmeneti fokozatú, másodfokú égési sérülések keletkeztek, mindkét felső végtagja, a törzse és a jobb lába megsérült.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya a nő ellen gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Pest Megyei Főügyészségnek megküldte.
A Pest megyei rendőrök egy 21 éves nő ellen javasolnak vádemelést.

Ezek érdekelhetnek még

2020. December 01. 16:07, kedd | Kék hírek

Iskolájában árult drogot egy fiatal

Fél évig árult kábítószert középiskolájában egy fiatal, vádat emelt ellene a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Ügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

2020. November 28. 06:00, szombat | Kék hírek

Fogházra ítéltek egy rendőrt fenyegető férfit

Zaklatás miatt fél év fogházra ítélt a Bajai Járásbíróság egy férfit, aki az őt előállító rendőrt és a családját veréssel és öléssel fenyegette - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség pénteken az MTI-t.

2020. November 26. 06:31, csütörtök | Kék hírek

Drónnal és civil autókkal csaptak le a szabályszegőkre – VIDEÓ

Összehangolt akciót tartottak a rendőrök Siófok és Szántód vonzáskörzetében. Összesen 55 szabálysértővel szemben léptek fel.

2020. November 25. 09:38, szerda | Kék hírek

Holtan találták egy kiégett ház lakóját Kerecsenyben

Holtan találtak rá egy szerdára virradóra kigyulladt családi ház idős lakójára a Zala megyei Kerecsenyben.