Városlista
2023. október 5, csütörtök - Aurél

Hírek

2015. Március 26. 14:36, csütörtök | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Visszakapta az akkumulátorokat

Visszakapta az akkumulátorokat

A Pápai Rendőrkapitányság két körzeti megbízottja egy órán belül elfogta azt a Pápa környéki településen élő férfi, aki falubelije traktorának akkumulátorait lopta el.

A sértett 2015. március 24-én kora délután értesítette a rendőrséget arról, hogy házának udvarán álló traktorából ismeretlen személy – a vezetékeket elvágva – kiszerelte és ellopta az akkumulátorokat. A helyszínre érkező két körzeti megbízott – Németh Péter és Németh Zoltán rendőr törzsőrmester – adatgyűjtésbe kezdett, amelynek eredményeként a rendőrség látókörébe került V. András, akit egy szomszédos faluban, a munkahelyén igazoltattak az egyenruhások. A férfi tagadta, hogy köze lenne a bűncselekményhez, de a körzeti megbízottak a gépkocsijának átvizsgálásakor több kilogramm kábelt és három akkumulátort találtak, köztük a traktorról leszerelteket is. A kábeleket és az akkumulátorokat a rendőrök lefoglalták, V. Andrást elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. A körzeti megbízottak még aznap visszaadták a sértettnek a traktorról leszerelt alkatrészeket.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 04. 21:07, szerda | Helyi

Halálos baleset a 83-ason!

Két személygépkocsi ütközött össze a 83-as főút 59-es kilométerénél Győrszemere külterületén szerdán késő délután, a balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette.

2023. Október 04. 16:27, szerda | Helyi

Civilek petíciója: Özönlenek az aláírások!

A magukat Pápai Polgároknak nevező civileket is meglepte, hogy ez az - elsősorban a belvárost érintő - problémahalmaz mennyire megmozgatta a helyieket.

2023. Október 04. 13:48, szerda | Helyi

Előszeretettel használják online csalók a netes piactereket

Sem a mobiltelefon, sem a játékkonzol, sem a fűnyíró traktor nem érkezett meg.

2023. Október 03. 14:47, kedd | Helyi

Vagyonkezelő: A Platán előtti terület soha nem is volt parkoló

Mint ismeretes, a napokban az állami tulajdonban lévő terület kezelője, az MNV Zrt. lezáratta a pápai volt Platán Szálló előtti aszfaltos területet, amelyet sokan használtak parkolás céljából.