Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. November 29. 05:00, szerda | Belföld
Forrás: mti

Visszaélésgyanús telefonhívásokat észlelt az E.ON

Visszaélésgyanús telefonhívásokat észlelt az E.ON

Visszaélésgyanús telefonhívásokat észlelt az E.ON a Tiszántúlon és a Dunántúlon is:

több jelzést kaptak arról, hogy magukat a vállalat munkatársának kiadó ismeretlenek +36/60-as és +36/50-es kezdetű hívószámokról "minősíthetetlen hangnemben és fenyegető üzenetekkel" keresik meg ügyfeleiket. Az áramszolgáltató fokozott óvatosságra int mindenkit.

Az E.ON Hungária Zrt. keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az elmúlt napokban a cég ügyfélszolgálatánál több tiszántúli és dunántúli panaszos felhasználó jelentkezett amiatt, hogy magukat az E.ON képviseletében eljáróként feltüntető ismeretlenek telefonon, fenyegetőző hangnemben a zárópecsét hiányára vagy szabálytalan vételezésre hivatkozva kötbér-érvényesítést és kikapcsolást helyeztek kilátásba.

A vállalatcsoport azonnali vizsgálatot indított, ellenőrzés nyomán megállapították, hogy az adott felhasználóknál nem volt szabálytalan vételezés vagy folyamatban lévő vizsgálat, a megjelölt felhasználási helyeket rendben találták.

Felhívták a figyelmet arra: nem az E.ON részéről érkeznek a telefonos megkeresések a +36/60-as és +36/50-es kezdetű számokról. Fokozott óvatosságra intették a felhasználókat, hangsúlyozva, hogy ilyen hívások esetén személyes, valamint felhasználási hellyel kapcsolatos adataikat kérésre se adják meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.