Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Április 15. 10:01, péntek | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Viperával és gázpisztollyal esett a szórakozóknak

Viperával és gázpisztollyal esett a szórakozóknak

Viperával és egy gáz-és riasztófegyverrel esett a szórakozóknak egy férfi Százhalombattán a minap. A rendőrök bilincselve előállították.

Egy százhalombattai söröző vendégeinek borzolta kedélyeit egy férfi április 12-én este. Több korsó sört gurított le a torkán, majd elhagyta a vendéglátóhelyet. Kis idő múlva épp zárásra azonban visszatért, hogy folytassa, amit elkezdett a személyzet azonban közölte záróra van, már nincs kiszolgálás – közölte a rendőrség.

Kifejtve, hogy ekkor a férfi a kocsma előtt üldögélő vendégekhez lépett és minden előzmény nélkül egy viperával támadt egyikükre, többször meg is ütötte a sértettet. A cimborák próbáltak társuknak segíteni, ekkor azonban a támadó egy gáz-és riasztófegyvert húzott elő a zsebéből és azzal fenyegetőzött tovább, majd, amikor megunta elsétált a helyszínről.


A rendőrök azonosították az érdi illetékességű Sz. Tibort, akit másnap kora este lakásán bilincseltek. A 46 éves férfi kihallgatásán taglalta, hogy napközben 10 doboz sör és jó pár deci bor is lecsúszott a torkán és nyugtatókat is bevett, - így az általa önkívületi állapotnak titulált helyzetében - a történtekre nem emlékszik.

Az Érdi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről