Városlista
2019. október 19, szombat - Nándor

Hírek

2011. Július 31. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Villantott Bieber csaja

Villantott Bieber csaja

Selena Gomez folytatja misszióját, hogy nőként nézzenek rá az emberek, és napozás közben csaknem minden domborulatát közszemlére tette.

Az, hogy Selena Gomez ízlésével komoly problémák vannak, vitán felül áll. Ahogy az is, hogy hónapról-hónapra egyre dögösebb a tizenkilenc éves tinisztár. Ezért elég sok férfi szeretné minél kevesebb ruhában látni. Vagyis most rengetegen fognak széles mosolyt elengedni a monitorok előtt. Miss Gomez ugyanis jó mélyre tolta magán a bikini alsót, miközben az Orlando Hotel medencéje mellett sütkérezett. A fenékvillantástól pedig csaknem nagyobb bulvár esemény is történt, amikor az énekesnő felkelt a napágyról, a felsője viszont nem volt megkötve rajta. De ifjú kora ellenére elég tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy egy mellmutogatást elkerüljön. Így csak részben láthatta a nagyvilág, hogy mi lehet Jusin Bieberé, amikor csak akarja. Az élet igazságtalan, a szerelem pedig vak.

Címkék: selena gomez

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

2019. Október 15. 17:00, kedd | Bulvár

Két magyar film felújított változatát vetítik a Lumiere fesztiválon Lyonban

Mészáros Márta Ők ketten és Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjének felújított változatát vetítik a klasszikus filmeket felvonultató 11. Lumiere Grand Lyon Filmfesztiválon