Városlista
2020. május 30, szombat - Zsanett, Janka

Hírek

2011. Július 31. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Villantott Bieber csaja

Villantott Bieber csaja

Selena Gomez folytatja misszióját, hogy nőként nézzenek rá az emberek, és napozás közben csaknem minden domborulatát közszemlére tette.

Az, hogy Selena Gomez ízlésével komoly problémák vannak, vitán felül áll. Ahogy az is, hogy hónapról-hónapra egyre dögösebb a tizenkilenc éves tinisztár. Ezért elég sok férfi szeretné minél kevesebb ruhában látni. Vagyis most rengetegen fognak széles mosolyt elengedni a monitorok előtt. Miss Gomez ugyanis jó mélyre tolta magán a bikini alsót, miközben az Orlando Hotel medencéje mellett sütkérezett. A fenékvillantástól pedig csaknem nagyobb bulvár esemény is történt, amikor az énekesnő felkelt a napágyról, a felsője viszont nem volt megkötve rajta. De ifjú kora ellenére elég tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy egy mellmutogatást elkerüljön. Így csak részben láthatta a nagyvilág, hogy mi lehet Jusin Bieberé, amikor csak akarja. Az élet igazságtalan, a szerelem pedig vak.

Címkék: selena gomez

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!

2020. Május 29. 17:08, péntek | Bulvár

Jövő héten közzéteszik a Cannes-i versenyprogramba beválogatott filmek listáját

Bár a 73. cannes-i filmfesztivált a koronavírus-járvány miatt a megszokott formájában nem tartják meg, a hivatalos versenyprogramba beválogatott mintegy 50-60 film listáját a seregszemlét megelőző,

2020. Május 29. 10:20, péntek | Bulvár

Zuckerberg: a közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük

A közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük mindenben, amit az emberek az interneten kifejtenek

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.