Városlista
2023. május 29, hétfő - Magdolna

Hírek

2023. Március 28. 14:15, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Vihar: Pápán autóra dőlt egy fa

Vihar: Pápán autóra dőlt egy fa

Az erős szél miatt az átlagosnál több beavatkozása volt tegnap a Veszprém vármegyei tűzoltóknak, a pápaiak vonultak a legtöbbször, összesen 9 alkalommal.

Valamennyi hivatásos tűzoltó-parancsnokság, a balatonfüredi és a zirci önkormányzati egységek, valamint a kővágóörsi, nagyvázsonyi és somlóvásárhelyi önkéntesek avatkoztak be vármegyeszerte a riasztási helyszíneken, emellett Tétről és Pannonhalmáról is érkezett segítség a kárfelszámolási munkákhoz. A beavatkozások zömében kidőlt, vagy megdőlt fát kellett eltávolítani, de akadt, ahol tetőt bontott meg a szél vagy villanyvezetéket szakított le. Pápán autóra dőlt egy fa, a Csopak térségében a 73-as főútra dőlt fának pedig nekihajtott egy személykocsi - írja a Katasztrófavédelem.

Egyik eset sem járt személyi sérüléssel. Legtöbbet a pápai hivatásos tűzoltók vonultak tegnap a szeles káresetekhez, összesen kilenc alkalommal avatkoztak be.

Fotók: Pápa HTP beavatkozó állománya

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 29. 09:55, hétfő | Helyi

4 óra alatt 9 ittas sofőr Pápán

A Pápai Rendőrkapitányság tegnap délelőtti közlekedési akciója során 4 óra alatt 9 ittas járművezetőt szűrtek ki az egyenruhások a forgalomból.

2023. Május 28. 12:17, vasárnap | Helyi

Eldőlt: Ezüstérmes a Perutz!

Sümegen győzött 4:2 arányban a Pápa, amely így a Veszprém vármegyei első osztály második helyén végzett.

2023. Május 28. 11:22, vasárnap | Helyi

Egy napra ma minden gyermek tűzoltó lehet

Gyermeknap alkalmából kedveskedtek a családoknak a lánglovagok, akik május 28-án betekintést engedtek a laktanya életébe.

2023. Május 27. 21:38, szombat | Helyi

A háborúellenes Bajcsy-Zsilinszky Endre emlékezete