Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Április 01. 18:53, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok - illusztráció: pixabay

Viccből tett betontalpat a sínekre egy fiatal

Viccből tett betontalpat a sínekre egy fiatal

Somogyszentpál felé közlekedő személyvonaton tartózkodók testi épségét sodorta veszélybe a felelőtlen magatartás.

Az ügy adatai alapján egy 16 éves helyi fiatal március 31-én délután Somogyszentpált elhagyva a vasútvonal mentén gyalogolt, amikor egy hátrahagyott beton talpazatot helyezett a sínpárra. A vonalon nem sokkal később egy személyvonat is elhaladt. A mozdonyvezető amint észlelte az akadályt vészfékezett, de időben megállni már nem tudott, több, mint 100 méteren át tolta maga előtt a betondarabot. A szerelvény szerencsére nem siklott ki, személyi sérülés nem történt, és anyagi kár sem keletkezett – közölte a rendőrség.

A bejelentést követően a rendőrök ellenőrzés alá vontak egy csapat fiatalt, akik a sínpár mellett gyalogoltak. A társaság egyik tagja elmondta, hogy a betontalpat viccből helyezte a sínekre, mert nem gondolta, hogy baj lehet belőle. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol a vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.