Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. December 08. 09:38, péntek | Bulvár
Forrás: Infopapa.hu - Bors

Veszprém megyében keresik VV Fanni holttestét

Veszprém megyében keresik VV Fanni holttestét

Megdőlni látszik az a hír, hogy a gyilkossággal gyanúsított férfi a Duna hullámsírjába temette a lányt. A nyomozók most egy hatalmas nagyvadas területen kutatják a nyomokat - írja a borsonline.

A Bors megtalálta VV Fanni feltételezett gyilkosának ügyvédjét, aki szerint nem igaz, hogy a dunaújvárosi férfi nem működik együtt a rendőrséggel.

– Ügyfelem a hírekkel ellentétben tett vallomást, de nem azt, amit a rendőrség hallani akar. Elismeri, hogy volt kapcsolata Fannival, de az emberölést nem ismerte el – mondta el az ügyvéd, aki nem gondolná, hogy B. L. és Fanni egy párt alkotott.

Mindeközben újabb fordulatot vett a nyomozás VV Fanni gyilkossági ügyében, a november 20-án eltűnt egykori ValóVilág-szereplőt ugyanis a Vác Online információja szerint nem a Du­nában, hanem Veszprém megye erdős területén keresi a rendőrség életvédelmi főosztálya. Korábbi lapinformációk szerint a 24 éves lány holttestét a Dunába dobhatta feltételezett gyilkosa, aki közel él a folyóhoz, hiszen dunaújvárosi lakos. És az autópálya felvételei bizonyítják, hogy ott is járt a kocsival.

Ám a legfrissebb információk szerint az előzetes letartóztatásba helyezett, em­ber­ölés bűntettel gyanúsított B. László bérelt autója a GPS- adatok szerint Budapest és Veszprém között mozgott, és a nyomok egy több tízezer hektáros erdős területre vezetnek, ahol a gyanúsított elrejthette, eláshatta a prostituáltként dolgozó Novozánszki Fanni holttestét.

– A rendőrség 0–24-ben nyomoz Fanni holtteste után, amit nagy valószínűséggel elásott a gyilkosa, így mivel óriási, nagyvadas területről van szó, az is elképzelhető, hogy sosem kerül elő a 24 éves lány teste – mondta el a Bors informátora.

Címkék: veszprém, VV Fanni

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.