Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Október 16. 20:43, vasárnap | Helyi sport
Forrás: InfoPápa

Vereség a Ferencvárostól!

Vereség a Ferencvárostól!

Hiába a vezetés, végül a zöld-fehérek ünnepelhettek. Lombard Pápa-Ferencváros: 1:2

2011. október 16. 18 óra

Pápa, Perutz Stadion, 3500 néző.

Jó pár alapemberét nélkülöznie kellett Véber Györgynek, a Pápa vezetőedzőjének a ma esti találkozón. Sajnos ez meg is látszott a Lombard játékán.

Az első félidőben apróbb helyzetektől eltekintve kiegyenlített mezőnyjáték folyt, a Fradi próbált mezőnyfölényt kialakítani, a pápaiak inkább kontrákkal próbálkoztak, kevés sikerrel. Nem így a másodikban. Még sokan vissza sem értek a szünetről a nézőtéren, amikor Marics jobb oldalról leadott lövésével bevette a vendégek kapuját (1:0). Nem sokáig örülhetett a szép számban jelen lévő pápai publikum, ugyanis 7 perccel a vezetés megszerzése után a csereként beálló Somalia kiegyenlített (1:1).
A 69. percben ismét mindenki talpra ugrott a tribünön: előbb Marics került helyzetbe egy szögletet követően, melyet Jova nagy bravúrral védett, aztán Pölöskey próbálkozott a túloldalon. Ezt még védte Szűcs, 4 perccel később azonban Ő is kapitulált. Klein ötösről leadott fejese hullott a hálóba, 2:1 oda.
Idő még lett volna az egyenlítésre, alkalom azonban már nem nagyon adódott, felívelt labdákkal próbált veszélyt teremteni a Pápa a Ferencváros kapuja előtt, ám a vendégek rendre kifejelték azokat.Nem tört meg tehát az "átok", ismét a fővárosiak ünnepelhettek Pápán.

Címkék: lombard pápa

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.