Városlista
2021. május 14, péntek - Bonifác

Hírek

2015. Július 30. 08:34, csütörtök | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Végre tesztelni egy jót

Végre tesztelni egy jót

SOLID Racing Team – Baranya Kupa 2015. 08. 01-02.
Kondella Péter – Szilassy Arnold, Mitsubishi Lancer Evolution IX.

Az év eleje óta nincs más célkitűzése a SOLID Racing Team versenyzőpárosának, mint tesztelni, tesztelni, és még többet tesztelni. Szerencsétlenségükre ez a Székesfehérvár Rallyn nem sikerült, így a soron következő Baranya Kupán szeretnének a lehető legtöbbet tanulni.

Ideális lehetőséget kínál a szervező a meghívásos csoportban résztvevő ORB-s versenyzőknek ezzel a versennyel. Idő, költség, és kilométerek tekintetében a legideálisabb választás két bajnoki futam között, valamint a lehető legjobb felkészülés lesz a Mecsek Rally előtt, hiszen a legjobb teszt az, amikor versenykörülmények között tudunk menni az autóval. Pénteken részt veszünk a hivatalos Pirelli teszten, ahol igyekszünk megtalálni az autó, gumi, és beállítások ideális kombinációját. A Pirelli versenyabroncsok minőségét ismerjük már tavalyról, a Hondával is ezt a márkát használtunk a Rallye2-ben. Ott bizonyította versenyképességét… Reményeink szerint több ORB-s kategória társunk is elindul ezen a futamon, így lesz összehasonlítási alapunk. Szeretnénk látni, hogy milyen ütemben fejlődünk gyorsról gyorsra, versenyről versenyre. Reálisan látjuk a teljesítményünket az autó tudásához képest, ezért nem dédelgetünk hiú reményeket. Az idei versenyzésünket alárendeltük az autó megismerésének, a fejlődésnek, és ezt szem előtt tartva próbáljuk a tőlünk telhető maximumot kihozni minden egyes megtett versenykilométerből. Úgy gondoljuk, hogy az autó műszaki felkészítése a szerelők által maximálisan megtörtént, ezáltal minden figyelmünket a pályák feldolgozására, és a saját fejlődésünkre tudjuk fordítani – fűzte hozzá Szilassy Arnold.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: AVANZO-TRADE Kft. – The Body Shop; Ecoffice Technology Kft. – Sigillanda, PaperCut; EGROKORR Festékipari Zrt.; ExcelIT Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.; Evolution Consulting Képzési és Tanácsadó Kft.; FPO Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – Ozone, Gaming Gear; GLOBAL-UNION Irodatechnikai Kft.; KYOCERA – The new value frontier; Innovitas Közhasznú Nonprofit Kft.; Laurus-Consulting Szolgáltató Kft. – CORTESIA GROUP; PWENT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – MEZ-EXPRESSZ.HU, Termelői méz; Rowa Chemical Kft. – BLACKFAST; V4 Transport Szállítmányozási Kft.; RAIKER – www.raiker.hu ; Rajkai Takarék; SILVER KE Hungária Kft.; PumaTools Kft. – www.pumatools.hu ; Gigabit Kft – Next Generation Group; Hetényi Pincészet; Mastersoft Technologies Kft.; Nagy Béla e.v. – liftszerviz

Címkék: autó, autósport, teszt

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 14. 09:23, péntek | Sport

Fergeteges nap volt, fantasztikus verseny!

Technikai gondoktól sem mentes verseny tudhatnak maguk mögött a Bátyi tesók.

2021. Május 14. 08:21, péntek | Sport

Rally: Reméljük, megtörik az átok Egerben!

Három nap, egy salakpályás prológ, 14 gyorsasági szakasz és összesen 170 versenykilométer vár a Kronome - Pásztor ralipárosra.

2021. Május 13. 16:38, csütörtök | Sport

Győzelemmel debütált Luigi a Supercar kategóriában!

Interjú Luigi-val 2021 első magyarországi Rallycross OB után, amit szerencsésen meg is nyert.

2021. Május 12. 09:40, szerda | Sport

Rally: Szerény kezdés

Két versenyző páros állt rajthoz a Horváth Rallye ASE színeiben, a I. Therwoolin Boldogkő Rally a Pannon Kupáért versenyen.