Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2021. Május 15. 08:02, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Végre megvan a válasz arra, ami hónapok óta lázban tartja a pápaiakat

Végre megvan a válasz arra, ami hónapok óta lázban tartja a pápaiakat

Amióta megkezdődtek a földmunkák a Kissétterem és a Tesco áruház közötti területen, azóta záporoznak a kérdések szerkesztőségünkhöz, de a közösségi médiában is egyre-másra születtek a posztok a témában.

Mi épül a Kissétterem mellett, nem tudjátok? Tegye fel a kezét, aki az elmúlt hónapokban nem hallotta ezt a kérdést. Olyannyira izgatta az embere fantáziáját a téma, hogy az étterem már a közösségi oldalára is kiírta, hogy NEM tudják, hogy mi épül a szomszédban, ne hívogassák őket ezért.

A válaszok azonban érkeztek szép számban, volt aki lakóparkot, volt aki kiállítóteret, de olyan is, aki gyorséttermet vizionált a szóban forgó területre. Aki üzletközpontra tippelt (volt ilyen?), az nyert, ugyanis tegnap kihelyeztek egy táblát a kerítésre, amiből ez derül ki. Vajon szándékos reklám fogás volt a cég részéről, hogy ebben a kis városban nem tudódott ki ez a terv ilyen hosszú ideig? Ha igen, akkor zseniális. A további mardosó kíváncsiság megelőzősére közöljük, hogy a tervek szerint jövő nyár végére készül el a beruházás.

Fotó: Kovács József

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 16:52, szerda | Helyi

Három polgármesterjelölt indul teljes csapattal az önkormányzati választáson

Áldozó Tamás (Fidesz-KDNP), Grőber Attila (Élhető, Gyarapodó Városért Egyesület és 6 ellenzéki párt) és Marton Sándor (Mi Hazánk Mozgalom) mögött áll 10-10 ember, akik indulnak az egyéni választókerületekben.

2024. Május 08. 15:30, szerda | Helyi

Így képzik a járőrkutyákat a pápai katonák - Videó!

Közös kiképzést tartottak a napokban Pápán, az MH 47. Bázisrepülőtér és az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár járőrkutya vezetői.

2024. Május 07. 15:47, kedd | Helyi

NATO hadgyakorlat egyik központja a pápai légibázis

A Swift Response a Steadfast Defender 2024 részgyakorlata, amely a NATO szövetség keleti térségét helyezi középpontba.

2024. Május 07. 15:22, kedd | Helyi

Méhlegelőt alakítanak ki Pápán

A Városfejlesztő Kft. munkatársai a Külső-Várkertben telepítenek valódi méhlegelőt.